Klinikk Kontura – Fettsuging i Oslo og Bergen

Førstevalget ved fettsuging i Norge

Vi er spesialister innen fettsuging med laser. Våre leger har bakgrunn i plastikkirurgi og er svært erfarne. Vi tilbyr en helt egen kvalitetsgaranti.

Kvalitetsgaranti

hos Klinikk Kontura

Dette betyr at vi garanterer kvalitet på utført arbeid. Hvis du ikke er fornøyd vil vi vurdere resultatet sammen med deg. Våre leger er erfarne og har bakgrunn i plastikkirurgi, og det er svært sjelden det er behov for å operere på nytt.

Men hvis du ikke er fornøyd, og vi ser at vi kan forbedre resultatet, vil du bli tilbudt en korrigerende operasjon gratis! Det kan typisk være om det er noen overganger eller mindre ujevnheter som kan forbedres, eller hvis du føler det er tatt for lite.

Vil du bli kontaktet?

  • Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg så snart som mulig for å diskutere dine behov nærmere. Eller ring: 920 79 998

Personale hos Klinikk Kontura

Møt vårt hyggelige team enten ved hovedklinikken for laserbasert fettfjerning i Oslo eller ved vår satellitt-avdelingen i Bergen. Vi tar oss av deg, og gir deg en trygg behandling.

Vi er klare til å hjelpe deg!

 

Klinikk Kontura er en spesialistklinikk for fettsuging med laser i Oslo og Bergen. Mesteparten av det vi gjør er fettsuging, og det er derfor vi kan tilby den beste kvaliteten til den beste prisen.

Våre leger er svært erfarne, og vi er den eneste klinikken i Norge som utfører fettsuging med laser og PAL (Power Assisted Liposuction). Vi er til og med den eneste klinikken hvor legene som utfører behandlingen har bakgrunn i plastikkirurgi. For oss er det viktig at du er trygg før operasjonen, får den rette oppfølgningen og vi har høye kriterier for pasientsikkerhet.

post@klinikk-kontura.no Ring på: 920 79 998

Beste utstyret i beste hender for din trygghet

Vi er eksperter på fettsuging og har gjort tusentall av fettfjerninger med laser.

Smartlipo (laser fettsuging) har en hudoppstrammende effekt og er mer skånsom enn tradisjonell fettsuging. Vi kan som eneste klinikken i Norge tilby en kombinasjon av laser fettsuging og Power assisted liposuction (PAL) utført av plastikkirurgiske leger. Dermed løsnes fettet mer effektivt og de fleste kan være på jobb dagen etter.

Metoden er en videreutvikling av tradisjonell fettsuging og fjerner uønsket fett permenant

Vi tilbyr våre pasienter en helt egen kvalitetsgaranti.

Vi holder til sentralt i Oslo og sentralt i Bergen, dermed er det enkelt for deg å besøke oss. Bor du utenbys kan du sende oss bilder av dine problemområder på mail og ringe oss å avtale en telefonkonsultasjon.

Fettsuging med laser

Smartlipo laser fettsuging er mer skånsom enn tradisjonell fettsuging.  Metoden fjerner områder med uønsket fett permanent så lenge man holder vekten. Ved vektøkning legger du på deg i mindre grad i området enn før fettfjerningen.

Laseren strammer opp huden og har derfor blitt et bra alternativ til plastikkirurgiske operasjoner.

Fordelene ved operasjon hos oss

De fleste er tilbake på jobb dagen etter behandlingen.

  • Ingen bruk av narkose (lokalbedøvelse).
  • Lite smerter.
  • Hudoppstrammende effekt.
  • Gir et jevnere resultat.
  • Permanent resultat.
  • Kan brukes på alle områder.
  • Kirurger med bakgrunn i plastikkirurgi.
  • Vi tilbyr vår helt egen kvalitetsgaranti

Vår pris er konkurransedyktig fordi vi er spesialister på dette og utfører mange laser-behandlinger. Du er garantert å få en lege som har bakgrunn i plastikkirurgi. Hvorfor ikke velge plastikkirurgiske leger for et plastikkirurgisk inngrep? I prisen er inkludert vår helt egen kvalitetsgaranti.

Jeg har slitt med ekstrem svette i armhulene så lenge jeg kan huske. Det har påvirket meg i sosiale sammenhenger og på jobb. I perioder var det så ille at jeg måtte bytte skjorte 3-4 ganger daglig. Ingen deodoranter eller aluminiumholdige deodoranter virket. Det eneste som fungerte i perioder var injeksjonsbehandling. Problemet var at behandlingen kun hadde varighet i noen få måneder. Det ble kostbart og tidskrevende.

Andreas, 53 år

Etter å ha vært på konsultasjoner hos flere forskjellige klinikker rundt om i Oslo, med formål å finne behandlingen som kunne hjelpe meg med å bli kvitt det overflødige magefettet mitt, valgte jeg Klinikk Kontura. Jeg er en aktiv mann i slutten av 30-årene, men med alderen har jeg merket at kiloene legger seg lettere på i perioder med mye jobb, stress og lettvinte matløsninger. Jeg driver mitt eget firma og kan ikke være borte fra jobb i lengre perioder. Valget mitt ble derfor Smartlipo fettfjerning for å få bukt med problemet. Smartlipo appellerte til meg da jeg raskt kunne komme i gang med jobb igjen, men også fordi det skal være mer skånsomt og presist en andre typer fettsuging.

Erik, 38 år

Jeg har fått gjort smartlipo på både hake, mage og innside lår hos Klinikk Kontura, da dette var mine problemområder som jeg aldri klarte slanke bort med trening og dietter. Jeg gjorde en del research både på nett og via konsultasjoner på forhånd om hvilken klinikk jeg skulle benytte meg av. Valget falt på Klinikk Kontura fordi dette er et sted  hvor de har spesialisert seg på Smartlipo fettfjerning. Kirurgene har lang erfaring og personalet på klinikken ga meg et godt førsteinntrykk

Maria, kvinne. 46 år

Smartlipo fettfjerning – priser

YtelsePris
Mage, full25 000,-
Mage, nedre del
19 000,-
Nedre rygg (rygg puter)16 000,-
Øvre rygg (bra roll)16 000,-
Overarmer
21 000,-
Knær, innside eller overside16 000,-
Rumpe (skulpturering)23 000,-
Under rumpen (banana fold)15 000,-
Flanker, foran og bak (hofter)25 000,-
Flanker, foran eller bak19 000,-
Bryst, menn (gynekomasti)23 000,-
Under armhulen16 000,-
Lår innside (øvre del og mot rumpen)21 000,-
Lår utside (ridebukseområde)21 000,-
Hake16 000,-

Gratis konsultasjon

Ved behandling av flere områder samtidig reduseres prisen med 40% per tilleggsområde. Ønsker du hake som tilleggsområde gis det en rabatt på 30%.

KLINIKKER / KLINIKK KONTURA

Hovedavdeling Oslo

Klinikk Kontura
Sørkedalsveien 10D (Majorstuen)
0369 Oslo

Tlf.: 920 79 998
E-post: post@klinikk-kontura.no

Satellit avdeling Bergen

Klinikk Kontura
@Total Body Laser
Markeveien 1C (5 etg)
5012 Bergen

Tlf.: 920 79 998
E-post: post@klinikk-kontura.no

Satellit avdeling Hamar

@Anti Age Clinic Hamar
Strandgata 63
2317 Hamar

Tlf.: 938 20 938
E-post: post@klinikk-kontura.no