Laser fettsuging (SmartLipo)

Fettsuging med laser

Smartlipo er fettsuging med laser og er mer skånsom enn tradisjonell fettsuging. Metoden fjerner områder med uønsket fett permanent så lenge man holder vekten. Ved eventuell vektøkning i etterkant legger du på deg i mindre grad i området enn før fettfjerningen.

Laseren strammer opp huden og har derfor blitt et bra alternativ til plastikkirurgiske operasjoner.

Fettsuging med laser er mindre smertefullt og innebærer mindre risiko enn tradisjonell fettsuging. I tillegg unngår man store arr som ved vanlig kirurgi. Laserfettsuging har en effekt på hudsammentrekning slik at de fleste kan unngå å fjerne hud. Du kan være bedre tjent med å fjerne unødvendig fett med laser for å oppnå tilsvarende resultater raskere og uten store arr.

Power Assisted Liposuction (PAL)

Vi kan – som eneste klinikken i Norge – tilby en kombinasjon av laser og PAL (Power assisted liposuction). Dette løsner fettet mer effektivt og gir kortere restitusjons-tid, slik at de fleste av våre pasienter er tilbake på jobb neste dag.

 

Laserbasert fettsuging med PAL er et skånsomt alternativ til

  • Bukplastikk
  • Armplastikk
  • Lårplastikk
  • Hakeplastikk

Disse inngrepene krever full narkose, har lang restitusjons-tid, krever sykemelding og skaper lange arr. Ved fettsuging med SmartLipo er arrene svært små og de fleste er på jobb dagen etter. Laseren strammer samtidig opp huden og bidrar til at dette har blitt en populær behandling.

Kvalitetsgaranti hos Klinikk Kontura

Dette betyr at vi garanterer kvalitet på utført arbeid. Hvis du ikke er fornøyd vil vi vurdere resultatet sammen med deg. Våre leger er erfarne og har bakgrunn i plastikkirurgi, og det er svært sjelden det er behov for å operere på nytt.

Viktig informasjon