fbpx

Brystreduksjon for menn

Behandling av mannlig brystutvikling

 

Vi på Klinikk Kontura utfører brystreduksjon for menn ved å behandle med laserbasert fettsuging, også kjent som SmartLipo. Dette er en effektiv og skånsom behandling som kan fjerne både fett og noe kjertelvev.

 

Alle mennesker er forskjellige, og dette gjenspeiles i muskel- og fettfordelingen i kroppen vår. Selv med kostholdsendringer, vektnedgang og trening kan det være vanskelig å endre noen områder.

 

Økt fylde over brystmuskulaturen kan skyldes:

  • Forstørrelse av kjertelvevet, kjent som gynekomasti

og/eller

  • Økt fettavleiring i dette området.

 

Behandlingen som er best egnet avhenger av vevssammensetningen til hver enkelt person. Noen trenger hovedsakelig å fjerne det ekstra kjertelvevet med kirurgi, mens mange kan oppnå gode resultater ved å fjerne fettet med fettsuging. Noen pasienter trenger begge behandlingene i kombinasjon.

 

Ved å bruke laser, som hos oss, er prosedyren mindre smertefull og har mindre risiko enn tradisjonell fettsuging. I tillegg unngår man store arr som ved vanlig kirurgi. De fleste kan oppnå et godt resultat med denne metoden, men noen pasienter med kjertelvev krever kirurgi. Vi tilbyr derfor en gratis og uforpliktende konsultasjon for å undersøke om du er en god kandidat for vår behandling.

 

Du kan lese mere utdypende om brystreduksjon og våre andre tilbud for menn her.

klinikk-kontura