fbpx

Fettsuging mage

Hvorfor bør man fettsuge magen?

Fettsuging av mage er en av de vanligste prosedyrene vi gjør, og teknologien som brukes i dag gjør at det blir utført på en mer skånsom måte. Bestiller du time hos Klinikk Kontura får du den beste behandlingen, og vi har spesialister med både ekspertise og lang erfaring med fettsuging av mage.

Dette er selvfølgelig noe som er individuelt, og som hver enkelt velger av forskjellige årsaker. Mange synes for eksempel at en litt stor mage er sjenerende, og at selv om man trener og forsøker å gå ned i vekt, så får man ikke ønsket resultat.

Da kan fettsuging av mage være en mulighet for å hjelpe deg. En samtale med våre spesialister vil hjelpe deg med å få ytterligere informasjon om hvordan det er i ditt tilfelle.

Hvordan gjøres en fettsuging av magen?

I dag har heldigvis teknologien kommet så langt at man ikke trenger å etterlate store sår og plagsomme arr i huden etter fettsuging. Man lager kun et eller flere små hull med en skalpell, og smelter fettet med laser, før det suges ut. Laserfettsuging av mage er en av de mest effektive og beste metodene for fettsuging, og det er i tillegg mer skånsomt enn de andre metodene.

Fettet fjernes og resultatet er naturlig og varig. Det blir gjort på en så teknisk og nøyaktig måte, at det nesten er umulig å legge merke til at man har gjort et inngrep. Du får ikke sjenerende arr, og selve inngrepet blir gjort mer effektivt.

Smerter etter fettsuging

Vi gir kun lokalbedøvelse, noe som gir mindre risiko enn narkose. Normalt oppstår det ingen komplikasjoner etter fettsuging av mage. Siden inngrepet er så målrettet og skånsomt, så vil de aller fleste kunne gå tilbake til det hverdagslige allerede dagen etter.

Litt ømhet og ubehag i noen dager må man forvente, men det er ikke vanlig med store smerter etter fettsuging.

Hvorfor bør jeg velge fettsuging med laser?

Tradisjonelle fettsugingsmetoder gir ofte mer ubehag og rekonvalens tar lengre tid. Fettsuging av magen med laser er effektivt. Inngrepet er skånsomt sammenlignet med tradisjonelle metoder for å fjerne fett. Mange tar mageplastikk for å få slankere figur. For deg som søker mageplastikk eller bukplastikk kan du være bedre tjent med å fjerne unødvendig fett med laser for å oppnå tilsvarende resultat raskere og uten store arr. Smartlipo har i tillegg effekt på hudsammentrekningen, slik at de fleste kan unngå mageplastik.

Alle disse fordelene er faktorer du bør ta med i vurderingen hvis du er usikker på hvilken metode du skal velge. Du får en presis fettsuging med laser av magen og spesialisten som utfører inngrepet fokuserer på akkurat de problemområdene som du er opptatt av.

Våre kunder sier:

Jeg har en veldig god opplevelse med Klinikk Kontura. Både med en tygg og god konsultasjon, samt min operasjon med fettfjerning fra mage. Jeg føler jeg har blitt godt passet på før, under og etter min operasjon. Jeg har utelukkende bare positive opplevelser fra mitt forløp. Alle som jobber på klinikken er omsorgsfulle, kompetente og fikk meg til å føle meg trygg og i gode hender. Klinikk Kontura får mine varmeste anbefalinger.  

CECILIA 42 ÅR
1/1

Hva er prisen på fettsuging av mage?

Smartlipo eller fettsuging med laser er et billig alternativ sammenlignet med tradisjonell fettsuging. Prisen er cirka halvdelen av det en tradisjonell fettsuging koster.

Prisen avhenger av hvilket område på magen som fettsuges. Vi inndeler magen i to deler, en øvre og en nedre. Prisen avhenger om man velger den ene eller begge deler. Aktuelle priser kan ses her. 

Våre priser inkluderer både konsultasjon, operasjon og etterkontroll. Merverdiavgift (MVA) er inkludert i prisen.

klinikk-kontura