fbpx

Arrkorreksjon – Mange Muligheter

Hos Kontura forstår vi at hvert arr forteller en historie, men vi vet også at noen arr kan være en kilde til ubehag, enten det er estetisk, fysisk smerte eller funksjonelle hindringer. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for arrkorreksjon, tilpasset dine unike behov og ønsker.

1. Laserbehandling: Laserbehandling er en skånsom og effektiv metode for å redusere synligheten av arr. Ved å målrette laser mot det berørte området, kan vi stimulere hudens naturlige helingsprosess og redusere arrdannelse. Laserbehandling er spesielt effektiv for å behandle overfladiske arr, som for eksempel, kirurgiske arr, akne-arr og solskader.

2. Kirurgi: Noen typer arr, som for eksempel dype kirurgiske arr eller store brannskader, kan kreve kirurgisk inngrep for å forbedre utseendet. Kirurgi kan bidra til å redusere arrvev og forbedre hudens tekstur og utseende.

3. Fettsuging: Fettsuging, også kjent som liposkulptur, kan være en effektiv metode for å behandle områder som er blitt ujevne etter en skade.

4. Lipofilling: Lipofilling, eller fetttransplantasjon, innebærer å ta fett fra et område av kroppen din og injisere det i området med arr. Dette kan bidra til å fylle ut hulrom og ujevnheter forårsaket av arr, og gi en jevnere hudoverflate.

Ved Klinikk Kontura tilbyr vi enten behandlinger med en av de ovenstående metodene eller en kombinasjon. Alt for å oppnå optimalt resultat. Vårt dedikerte team av spesialister vil veilede deg gjennom behandlingsalternativene og hjelpe deg med å velge den beste løsningen for dine behov.

Kontakt oss i dag for uforpliktenede, gratis konsultasjon.

Hvorfor danner vi arr?

Arr dannes som en del av kroppens naturlige helingsprosess etter skader på huden. Når huden blir skadet, enten det er på grunn av kutt, brannsår, kirurgi eller andre årsaker, begynner kroppen å reparere skaden ved å danne nytt vev. Dette nye vevet, kalt arrvev, kan ha en annen tekstur og farge enn den omkringliggende huden.

Arr dannes for å erstatte det skadede vevet og bidra til å styrke og beskytte huden. Imidlertid kan ulike faktorer påvirke hvordan arr danner seg og hvor synlige de blir. Dette inkluderer genetikk, alder, type skade, og hvordan såret behandles under helingsprosessen.

Selv om arr er en naturlig del av helingsprosessen, kan de noen ganger være kosmetisk uønskede eller forårsake ubehag. Heldigvis finnes det ulike behandlingsalternativer tilgjengelige for å redusere synligheten av arr og forbedre hudens utseende.

Arrbehandling hos Kontura – Din Trygghet

  • Individuelt Tilpasset Behandling
  • Bred Vifte av Behandlingsmuligheter
  • CO2 - Laser
  • SmartLipo
  • Kirurgi
  • Fettsuging
  • Fett-transplantasjon/lipofilling
  • Plastikkirurgisk Ekspertise
klinikk-kontura