fbpx

Fettsuging hake

Fettsuging av hake og dobbelthake

Fettsuging av haken er en svært effektiv måte for å fremheve og definere vinkelen mellom halsen og haken. Det er ofte denne vinkelen som mangler ved fettansamlinger i området rundt hals og hake, og fettfjerning med SmartLipo kan være et enklere alternativ til mer kompliserte operasjoner.

Klinikk Kontura tilbyr denne behandlingen ved sin moderne klinikk i Oslo, inngrepet utføres i flotte og trygge omgivelser. Legene og sykepleierne du møter ved klikken er erfarne spesialister. Dessuten tilbyr Klinikk Kontura både kvalitets- og prisgaranti, i tillegg til kostnadsfri konsultasjon og veiledning – også via telefon hvis du bor langt unna Oslo.

Hvorfor gjennomføre fettsuging av hake og/eller dobbelthake?

Et ønske om å fettsuge området under haken kan ha flere grunner. Fettansamlinger i områder på halsen og under haken kan skyldes arvelige forhold, men det kan også dreie seg om vektøkning, alder eller helt enkelt en kroppsfasong der underkjeven og haken er lite fremtredende. Uansett grunn vil behandling med laser kunne være et skånsomt alternativ til andre typer inngrep.

En operasjon med SmartLipo vil som oftest gi gode resultater, da huden vil trekke seg sammen på en god måte etter inngrep med laser – noe som resulterer i en mer markert hake og kjeveprofil. Det betyr også at det er mulig å bli kvitt en eventuell dobbelthake.

Hvordan foregår fettsuging av haken?

Fettsuging dreier seg om å fjerne fettceller og fettansamlinger fra spesifikke områder på kroppen. Det vil som oftest være områder som er ekstra vanskelige å gjøre noe med ved hjelp av dietter og trening. En behandling med SmartLipo er permanent, da fettceller fjernes fysisk fra et eller flere områder.

Fettsuging med laser skjer i tre forskjellige faser. Først legges lokalbedøvelse i områdene som skal behandles, denne virker i løpet av noen få sekunder. Bruk av lokalbedøvelse medfører mindre risiko enn narkose, og du er våken under hele inngrepet. I neste fase benytter behandleren en tynn laserfiber, som føres inn under huden og smelter fettcellene. Den tynne fiberen er også grunnen til at SmartLipo etterlater seg svært små arr. Fettsuging med laser gir også et jevnere resultat, da fettet fjernes i jevne lag. Samtidig strammes huden i området opp ved hjelp av laseren. I den tredje og avsluttende fasen fjernes fettet ved at det suges ut fra hele det behandlede området.

Operasjonen tar mellom 30 minutter og 1 time, avhengig av størrelsen på området som skal behandles. De aller fleste pasienter vil kunne være tilbake på jobb allerede påfølgende dag. Det gis ikke sykemelding til plastisk kirurgi, men det anbefales å ta seg fri på operasjonsdagen.

Bivirkninger

Alle operasjoner og inngrep fører med seg en viss risiko, uavhengig av hvor kvalifiserte legen og øvrige behandler er. Fettsuging med laser gjennomføres med lokalbedøvelse, noe som fjerner noe av risikoen for komplikasjoner i forbindelse med narkose.

Sjeldne og ekstremt sjeldne bivirkninger kan være infeksjoner eller blodpropper. Å gjenoppta normal aktivitet direkte etter operasjonen er anbefalt for å redusere risikoen for blodpropp. Hevelser og blåflekker kan forekomme, men større blødninger er sjeldne. Nummenhet, ujevne, harde områder, brennende og stikkende følelser er andre bivirkninger som kan oppstå, men de vil normalisere seg og forsvinne med tiden.

Behandling med SmartLipo har flere fordeler sammenlignet med tradisjonell fettsuging, også når det gjelder rekonvalesens. Et inngrep med laser vil gi resultater som er raskere synlige, fordi huden trekker seg sammen. Det vil også kunne redusere behovet for senere kirurgisk fjerning av overflødig hud.

Den skånsomme naturen til SmartLipo har også betydning for tiden etter operasjonen. Som regel er det mulig å være tilbake på jobb dagen etter, og du vil oppleve mindre smerter enn etter en tradisjonell fettsuging. Ved Klinikk Kontura vil en sykepleier kontakte deg dagen etter operasjonen, for å sjekke hvordan det går med deg. Dessuten gjennomføres en etterkontroll etter 6 måneder.

Våre kunder sier:

Jeg har fått gjort smartlipo på både hake, mage og innside lår hos Klinikk Kontura, da dette var mine problemområder som jeg aldri klarte slanke bort med trening og dietter. Jeg gjorde en del research både på nett og via konsultasjoner på forhånd om hvilken klinikk jeg skulle benytte meg av. Valget falt på Klinikk Kontura fordi dette er et sted hvor de har spesialisert seg på Smartlipo fettfjerning. Kirurgene har lang erfaring og personalet på klinikken ga meg et godt førsteinntrykk.

Maria 46 år
1/1

Hvor lenge varer resultatet?

Fettsuging kan også omtales som figurforming. En av grunnene er at det som kalles fettsuging dreier seg om å redusere mengden fettceller i et spesifikt område, noe som gir et varig resultat i form av færre antall fettceller i området som er behandlet. Voksne mennesker vil vanligvis ikke danne nye fettceller. Det betyr følgelig at resultatet målt i antall fettceller er permanent, mengden fettceller i det behandlede området vil være varig lavere etter operasjonen sammenlignet med før.

Færre antall fettceller vil redusere potensialet for å legge på seg i det samme området, da antallet celler er redusert. Likevel kan de gjenværende fettcellene fortsatt utvide seg ved eventuell vektoppgang og ansamling av fett i kroppen, og det er derfor viktig å opprettholde eksisterende vekt. Se også kvalitetsgarantien til Klinikk Kontura, som forutsetter at du ikke går opp i vekt etter operasjonen.

Behandling med SmartLipo og laser reduserer behovet for fjerning av overflødig hud, da huden trekker seg sammen raskere ved bruk av laser. Imidlertid kan det i noen tilfeller være behov for fjerning av hudoverskudd. Det gjelder særlig eldre pasienter, der hudens elastisitet kan være redusert. Eventuelt behov for slike behandlinger kan avklares nærmere ved en kostnadsfri konsultasjon ved Klinikk Kontura.

Hva koster fettsuging av haken?

Hake og hals er områder av begrenset størrelse, og prisen for fettsuging av hake vil være blant de rimeligste av de tilgjengelige alternativene for fettsuging.

Klinikk Kontura tilbyr gratis konsultasjon, også via telefon hvis det er mest praktisk. Dessuten vil prisen reduseres hvis flere områder behandles samtidig. Se også menyalternativet priser.

klinikk-kontura