fbpx

Rynkebehandling

Hva er rynker?

Rynker er en naturlig del av aldringsprosessen og oppstår når huden mister elastisiteten og kollagenet som holder den fast og stram. Den mister også sin evne til å holde på fuktighet og kan få et tørt og kjedelig utseende. Det finnes flere typer rynker, inkludert fine linjer, dype folder og aldersflekker. De vanligste områdene hvor rynker oppstår er ansiktet, halsen, hendene og armene.

Rynker oppstår hos oss alle i mer eller mindre grad. Alder er den viktigste faktoren, men vi vet at også soleksponering, genetikk, stress og søvnmangel spille en rolle. Kosthold og livsstilsvalg kan også påvirke hudens helse og bidra til utviklingen av rynker.

Hos Klinikk Kontura tilbyr vi rynkebehandlinger med ulike metoder.

På grunn av EU-reglement er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder, heller ikke for å informere. All informasjon om spesifikke behandlingsmetoder vil derfor bli gitt på konsultasjon

Hvorfor velge Klinikk Kontura?

Det er mange faktorer som spiller inn på resultatet. Det viktigste er at behandlingen blir gitt av noen med erfaring.

Våre behandlere holder seg hele tiden oppdatert på nye produkter og trender innenfor behandling av rynker. Vi arbeider hele tiden for at du som pasient skal få den beste behandlingen med best muligt resultet.

Ved å velge Klinikk Kontura kan du derfor være trygg på du er i gode hender hele veien fra forundersøkelse til oppfølgning.

Hvor raskt virker det og hvor lenge varer effekten?

Det er mange faktorer som spiller inn på hvor lenge rynkebehandlinger varer. Som oftest er resultatet ikke permanent, men mange pasienter opplever forbedring over tid.

Noen av faktorene som spiller inn på resultatet er:

  • Behandlers erfaring og dyktighet
  • Valg av behandlingsmetode og produkt
  • Hvilket område som blir behandlet
  • Individuelle forhold hos pasienten

Rynkebehandling til menn

Mange menn etterspør også behandling for å redusere utseende av rynker. Menn kan også ha god effekt av rynkebehandling.

Du kan også lese om våre andre behandlinger for menn her:

Kvalitetsgaranti hos Klinikk Kontura

Dette betyr at vi garanterer kvalitet på utført arbeid. Hvis du ikke er fornøyd vil vi vurdere resultatet sammen med deg. Våre leger er erfarne og har bakgrunn i plastikkirurgi, og det er svært sjelden det er behov for å operere på nytt.