Kvalitetsgaranti

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Vi tilbyr våre kunder en helt egen kvalitetsgaranti!

Dette betyr at vi garanterer kvalitet på utført arbeid. Hvis du ikke er fornøyd vil vi vurdere resultatet sammen med deg.

Våre leger har bakgrunn i plastikkirurgi og har utført hundrevis av operasjoner, og det er svært sjelden det er behov for å operere på nytt.

Men hvis du ikke er fornøyd, og vi finner at vi kan forbedre resultatet, vil du bli tilbudt en korrigerende operasjon gratis!

Det kan typisk være om det er noen overganger eller mindre ujevnheter som kan forbedres, eller hvis du føler der er tatt for lite.

 

Kravene for at bli tilbudt reoperasjon er:

 

– Du kan ikke ha økt vekt etter operasjonen. Det er viktig å ikke legge på seg, da det kan risikere å ødelegge resultatet.

 

– Det må være teknisk mulig å forbedre og forventes å gi en synlig forbedring. For eksempel kan helt små forskjeller ikke korrigeres.

 

– Legen informerer før operasjonen om hva du kan forvente, da resultatet er relatert til utgangspunktet. Hvis resultatet er som legen har informert om før operasjonen, tilbys ikke reoperasjon, da urealistiske forventninger ikke kan bli innfridd.