fbpx

Kvalitetsgaranti

Kvalitetsgaranti og prisgaranti hos Klinikk Kontura

Vi tilbyr våre kunder en helt egen kvalitetsgaranti!

Dette betyr at vi garanterer kvalitet på utført arbeid. Hvis du ikke er fornøyd vil vi vurdere resultatet sammen med deg.
Våre leger er erfarne og det er svært sjelden det er behov for å operere på nytt.
Men hvis du ikke er fornøyd, og vi ser at vi kan forbedre resultatet, vil du bli tilbudt en korrigerende operasjon gratis!
Det kan typisk være om det er noen overganger eller mindre ujevnheter som kan forbedres, eller hvis du føler det er tatt for lite.

Kravene for å tilbud om en re-operasjon er:

– Du kan ikke ha økt vekt etter operasjonen. Det er viktig å ikke legge på seg, da det kan risikere å ødelegge resultatet.
– Det må være teknisk mulig å forbedre og forventes å gi en synlig forbedring. For eksempel kan helt små forskjeller ikke korrigeres.
– Legen informerer før operasjonen om hva du kan forvente, da resultatet er relatert til utgangspunktet. Hvis resultatet er som legen har informert om før operasjonen, tilbys ikke re-operasjon, da urealistiske forventninger ikke kan bli innfridd.

Prisgaranti:

Vi vil gjerne tilby våre pasienter best kvalitet til best pris. Vi tilbyr derfor prisgaranti. Hvis du finner en bedre pris på Smartlipo et annet sted, matcher vi prisen. Du må fremlegge dokumentasjon på dette.

 

klinikk-kontura