fbpx

Fettsuging utside/innside lår

Fettsuging av lår

Hos Klinikk Kontura i Oslo får du det beste innen fettsuging av innside lår og utside lår. Vi gir en trygg og omsorgsfull behandling, utført av profesjonelle med mye ekspertise og lang erfaring i bransjen. Er dette noe du vurderer, ta gjerne kontakt med oss, så setter vi opp en konsultasjon.

Hvorfor fettsuger man lårene?

Det er flere ulike årsaker til at våre pasienter foretar en fettsuging av lår. Det kan være for å oppnå estetiske forbedringer, men det kan også være fordi man ønsker bedre kropps-proporsjoner. Hos enkelte kan det også være genetisk betinget problem med store lår. I tillegg er det mange som sliter med at fettansamlinger på lårene til tross for at man gjør alt riktig med trening og dietter.

Hvordan foretar man fettsuging av lår? 

Før operasjonen får du en konsultasjon med en av våre spesialister som forklarer deg alt du trenger å vite. Sammen planlegger vi dine ønsker, snakker om dine forventninger, og går gjennom hva du kan oppnå med fettsugingen.

Først lages det små snitt i området på 3-4 millimeter. Gjennom snittet legges det lokalbedøvelse under huden. Etter lokalbedøvelsen bruker vi laserfiberen under huden, som ”smelter” fettet, før det suges ut. Hos Klinikk Kontura bruker vi kun lokalbedøvelse, noe som gir mindre risiko for komplikasjoner enn ved narkose.

Selve operasjonen tar normalt fra 1,5 til 2 timer. Tiden vi bruker avhenger av hvor mange områder som skal fettsuges. Mange av våre pasienter fettsuger flere områder samtidig som for eksempel utside lår og innside lår. Inngrepet kan også kombineres med konturering av området under rumpen, som kan bidra til at rumpen blir mer definert ved overgangen til låret. Hvor mange områder på låret som kan fettsuges, må vurderes i forkant på en konsultasjon.

Utside lår

Utside lår er betegnelsen på fettdepoter øverst på utsiden av lårene. Spesiel lange kvinner opplever at utside lår er et område som er veldig vanskelig å trene bort.

Klinikk Kontura tilbyr fettsuging av utside lår.

Hvorfor bør du velge fettsuging av lår med laser?

Tradisjonelle fettsugingsmetoder gir ofte mer ubehag og rekonvalesens tar lengre tid. Fettsuging av lår med laser er effektivt. Inngrepet er skånsomt sammenlignet med tradisjonelle metoder for å fjerne fett.

Mange tar lårplastikk for å få slankere figur. For deg som vurderer dette, kan du være bedre tjent med å fjerne unødvendig fett med laser for å oppnå tilsvarende resultat raskere og uten store arr. Smartlipo har i tillegg effekt på hudsammentrekningen, slik at de fleste kan unngå lårplastikk.

Alle disse fordelene er faktorer du bør ta med i vurderingen hvis du er usikker på hvilken metode du skal velge. Du får en presis fettsuging med laser av lår og spesialisten som utfører inngrepet fokuserer på nettopp de problemområdene som du er opptatt av.

Våre kunder sier:

Jeg har fått gjort smartlipo på både hake, mage og innside lår hos Klinikk Kontura, da dette var mine problemområder som jeg aldri klarte slanke bort med trening og dietter. Jeg gjorde en del research både på nett og via konsultasjoner på forhånd om hvilken klinikk jeg skulle benytte meg av. Valget falt på Klinikk Kontura fordi dette er et sted hvor de har spesialisert seg på Smartlipo fettfjerning. Kirurgene har lang erfaring og personalet på klinikken ga meg et godt førsteinntrykk. 

MARIA, 46 ÅR
1/1

Hvor mye koster fettsuging av lår?

Hos Klinikk Kontura er vi opptatt av at kvaliteten på det vi tilbyr skal stå i stil med prisen vi krever. Smartlipo eller fettsuging med laser er et billig alternativ sammenlignet med tradisjonell fettsuging.

Prisen inkluderer både konsultasjon, operasjon og etterkontroll. Merverdiavgift (MVA) er inkludert i prisen. En konsultasjon med oss vil gi deg mer informasjon, og gjøre deg bedre forberedt.

Aktuel pris kan ses i vår prisliste her.

klinikk-kontura