fbpx

Kundeerfaring

Fettsuging
før og etter-bilder

Forskriften om markedsføring av kosmetiske inngrep legger føringer for hvilken informasjon vi kan publisere på nettsidene. Det er for eksempel ikke lov å vise bilder av personer før og etter et inngrep som fettsuging, ansiktsløft eller andre kosmetiske behandlinger. På denne siden vil vi ved hjelp av tekst og grafiske illustrasjoner prøve å gi et innblikk i hva du kan forvente av resultater etter en fettsuging.

Husk på at alle pasienter er unike, resultat av fettsuging vil variere avhengig av både kroppstype og andre faktorer.

Klinikk Kontura vil kunne gi mer detaljert informasjon ved en uforpliktende samtale.

Våre kunder sier:

Jeg har fått gjort smartlipo på både mage og innside lår hos Klinikk Kontura, da dette var mine problemområder som jeg aldri klarte slanke bort med trening og dietter. Jeg gjorde en del research både på nett og via konsultasjoner på forhånd om hvilken klinikk jeg skulle benytte meg av. Valget falt på Klinikk Kontura fordi dette er et sted hvor de har spesialisert seg på Smartlipo fettfjerning. Kirurgene har lang erfaring og personalet på klinikken ga meg et godt førsteinntrykk.

Maria 46 år

Jeg har slitt med ekstrem svette i armhulene så lenge jeg kan huske. Det har påvirket meg i sosiale sammenhenger og på jobb. I perioder var det så ille at jeg måtte bytte skjorte 3-4 ganger daglig. Ingen deodoranter eller aluminiumholdige deodoranter virket. Det eneste som fungerte i perioder var injeksjonsbehandling. Problemet var at behandlingen kun hadde varighet i noen få måneder. Det ble kostbart og tidskrevende.

Andreas 53 år

Jeg valgte å gjøre inngrepet fordi jeg ønsket en flatere mage. Jeg hadde problemer med å finne bukser som passet. Etter å ha gjennomgått tre keisersnitt hadde jeg hudoverskudd. Huden hang litt mer på den ene siden», forteller Irene. Under konsultasjonen fikk Irene god informasjon om hva inngrepet innebar, og hun følte seg trygg.

Irene 49 år

Frøydis har vært plaget av akne-arr i mange år og har prøvd det meste for å bli kvitt det, ikke minst brukt tid og penger. Etter å ha vært hos Karianne Solberg Aker hos Klinikk Kontura på Majorstuen er akne-arrene nesten borte, og Frøydis er veldig fornøyd.

Frøydis har hatt komplekser for dype søkk i kinnene etter mye akne i tenårene, og tap av volum i kinnene på grunn av arrene. Fra før har Frøydis prøvd behandling med laser og hudpleieprodukter uten nevneverdig resultat. ”Huden til Frøydis er ung og ikke utsatt for aldring. Behandlingen hun har fått er tilpasset en ung problemhud. Hun hadde mye arrvev i akne-arrene og søkk i kinnene. Derfor valgte jeg å bruke Restylane Skinbooster for å gjenopprette hudens naturlige struktur”, forklarer behandler Karianne.

Hun sier at behandlingen med Restylane Skinbooster setter i gang en prosess som gjør huden fastere, mer smidig og sterkere over tid. Det kreves normalt minimum 3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom.

Frøydis 25 år

«Etter å ha vært på konsultasjoner hos flere forskjellige klinikker rundt om i Oslo, med formål å finne behandlingen som kunne hjelpe meg med å bli kvitt det overflødige magefettet mitt, valgte jeg Klinikk Kontura. Jeg er en aktiv mann i slutten av 30-årene, men med alderen har jeg merket at kiloene legger seg lettere på i perioder med mye jobb, stress og lettvinte matløsninger. Jeg driver mitt eget firma og kan ikke være borte fra jobb i lengre perioder. Valget mitt ble derfor Smartlipo fettfjerning for å få bukt med problemet. Smartlipo appellerte til meg da jeg raskt kunne komme i gang med jobb igjen, men også fordi det skal være mer skånsomt og presist en andre typer fettsuging».

«Selve operasjonen gikk veldig fint, riktignok noe ubehagelig på noen områder, men helt ut holdbart likevel. Kirurgen og sykepleieren gjorde opplevelsen god ved å være tydelige og betryggende hele veien. Dagene etter operasjonen følte jeg meg støl og stram i området, men også dette helt utholdbart. Jeg ble anbefalt et kompresjonsplagg jeg brukte under t-skjorten og brukte dette av og på i 3 uker. Med tiden har hevelsen dempet seg mer og mer, og jeg er svært fornøyd med det endelige resultatet av magen. Har skjønt at enkelte må smøre seg med litt tålmodighet i påvente av det endelige resultatet, men det er vel verdt det når man ser progresjonen. Etter operasjonen har jeg fått økt motivasjon til å ta vare på kroppen ved å også passe på kosthold og jevnlig mosjon i perioder med mye jobbrelatert stress. Jeg ønsker takke Klinikk Kontura og Dr. Javed for et flott resultat, men også får å ha blitt godt ivaretatt gjennom hele behandlingsforløpet».

Erik 38 år
1/5

Før og etter fettsuging av mage

Magen er et av de vanligste områdene når det gjelder fettsuging, behandlingen har særlig fokus på de delene av magen som kan være vanskelige å påvirke kun med dietter eller trening. Et inngrep med SmartLipo etterlater seg kun små arr, og laseren har dessuten en oppstrammende effekt.

Hudens evne til å trekke seg sammen påvirker resultatet, og er derfor en del av vurderingen før inngrepet. Som hovedregel vil hud med god elastisitet oppleve at huden trekker seg bedre sammen.

Før og etter fettsuging av lår

Fettsuging av lår vil hovedsakelig fokusere enten på utsiden eller innsiden av lårene, samtidig som det også er mulig å behandle området ved overgangen mot rumpen. Før og etter-bilder eller illustrasjoner vil derfor gjerne vise fjerning av overskuddsfett på innsiden av lårene eller reduksjon av områdene på utsiden av lårene.

Utside lår er et godt eksempel på overskuddsfett som kan være vanskelig å påvirke med sunt kosthold og trening, derfor vil resultatet av fettsuging også være tydelig. Ved bruk av SmartLipo kan i tillegg huden strammes opp. Fettsuging av lår ses dessuten gjerne i sammenheng med både mage, knær og rumpe – slik at overgangen mot disse områdene blir så jevn og naturlig som mulig.

Før og etter fettsuging av knær

Fettsuging av knær er et effektivt tiltak mot fettansamlinger både over knærne og på innsiden av knærne. I dette begrensede området vil selv beskjedne justeringer av mengde fett gi et flott resultat. Områder på knærne ses også naturlig sammen med både ben og lår, slik at sluttresultatet blir en fin kontur. Det er også mulig å vurdere mekanisk løsning av cellulitter på forsiden av lårene, et område som henger tett sammen med knærne.

Hudens evne til å trekke seg sammen er avgjørende også når det gjelder fettsuging av knær. Behandling med SmartLipo-laser har en oppstrammende effekt, og ved Klinikk Kontura vil man alltid gjøre en vurdering av huden som en del av en uforpliktende samtale.