Kundeerfaring

Andreas, 53 år

«Jeg har slitt med ekstrem svette i armhulene så lenge jeg kan huske. Det har påvirket meg i sosiale sammenhenger og på jobb. I perioder var det så ille at jeg måtte bytte skjorte 3-4 ganger daglig. Ingen deodoranter eller aluminiumholdige deodoranter virket. Det eneste som fungerte i perioder var injeksjonsbehandling. Problemet var at behandlingen kun hadde varighet i noen få måneder. Det ble kostbart og tidskrevende.

Jeg vil takke Klinikk Kontura for å ha bedret livskvaliteten min. Første behandlingen ga noe effekt, men kirurgen anbefalte en behandling til slik at effekten ville bli varig. Jeg fulgte hans råd og har nå blitt kvitt problemet permanent. Anbefales til det sterkeste til alle som er i samme situasjon som meg. Stor takk!»

 

Maria, kvinne. 46 år

«Jeg har fått gjort smartlipo på både hake, mage og innside lår hos Klinikk Kontura, da dette var mine problemområder som jeg aldri klarte slanke bort med trening og dietter. Jeg gjorde en del research både på nett og via konsultasjoner på forhånd om hvilken klinikk jeg skulle benytte meg av. Valget falt på Klinikk Kontura fordi dette er et sted  hvor de har spesialisert seg på Smartlipo fettfjerning. Kirurgene har lang erfaring og personalet på klinikken ga meg et godt førsteinntrykk».

«Jeg er positivt overrasket over hvor lettvint, og for min del, smertefri operasjonen faktisk var. Etter en stund kom resultatet jeg hadde ventet på, og jeg er virkelig takknemlig for å ha fått eliminert problemområdene mine. Det er stor velvære for meg å nå kunne gå i mer tettsittende klær og badedrakt, og samtidig føle meg flott. Kirurgen og de andre på klinikken var dyktige og hjelpsomme hele veien, helt fra konsultasjon til etterkontroll. Jeg kan anbefale Dr. Javed ved Klinikk Kontura på det varmeste». 

 

Irene, 49 år 

«Jeg valgte å gjøre inngrepet fordi jeg ønsket en flatere mage. Jeg hadde problemer med å finne bukser som passet. Etter å ha gjennomgått tre keisersnitt hadde jeg hudoverskudd. Huden hang litt mer på den ene siden», forteller Irene. Under konsultasjonen fikk Irene god informasjon om hva inngrepet innebar, og hun følte seg trygg. «Jeg fikk vite at laseren som brukes under inngrepet også strammer opp huden. Jeg håpet laseren ville ha effekt på det området jeg hadde med hengende hud, for det var ikke aktuelt å gjennomføre en bukplastikk. Legen var ærlig på at resultatet blant annet henger sammen med alder og hudkvalitet, og det synes jeg var greit å bli gjort oppmerksom på». Da selve operasjonsdagen kom gledet Irene seg til å endelig få gjort noe med problemene som hadde plaget henne altfor lenge. «Kirurgen og sykepleieren tok veldig godt imot meg, og jeg følte meg trygg. Under operasjonen følte jeg at personalet var opptatt av meg som person. Det jeg husker best fra operasjonen var den hyggelige stemningen, og at jeg følte meg trygg og ivaretatt hele veien. Det var noe ubehagelig når lokalbedøvelsen ble satt, men det hjalp at både kirurgen og sykepleieren avledet meg. Jeg følte virkelig at de var opptatt av meg som person, og praten gikk lett. Etter operasjonen fikk jeg hjelp til å få på kompresjonsplagget. Jeg fikk også med meg smertestillende fra klinikken». Irene følte seg øm på området som var operert, og hadde behov for smertestillende. «Samme dag som operasjonen gikk jeg tur med hunden. Og det tok ikke langt tid før jeg ble med venninner på shopping», sier Irene. «Kompresjonsplagget jeg måtte bruke etter operasjonen syntes jeg var noe ubehagelig å ha på om natten, så de siste 14 dagene brukte jeg den kun på dagtid. Jeg hadde ikke tro på at jeg ville se stor forskjell på kontrollen etter 6 måneder. Jeg hadde selv tatt mål før operasjonen, og har nå gått fra 96 cm til 82 cm rundt midjen. På etterkontrollen veide jeg det samme som jeg gjorde på operasjonsdagen. Jeg ble veldig overrasket over hvor stor endringen var da jeg så bildene før og etter operasjonen. Huden hadde strammet seg utrolig fint opp, og magen var betydelig mindre. Formen på magen var dessuten blitt mye finere». Irene har ikke minst fått ny gnist og motivasjon etter operasjonen. «Nå har jeg skaffet meg personlig trener og blitt mye flinkere til å gå tur. Det å handle bukser er ikke lenger like problematisk. Jeg kan velge mellom flere bukser, og de sitter bedre. Alt i alt vil jeg si at operasjonen har motivert meg til å gjøre livsstilsendringer», avslutter Irene.

 

Frøydis, kvinne. 25 år  –  Artikkel Restylane Skinbooster

Frøydis har vært plaget av akne-arr i mange år og har prøvd det meste for å bli kvitt det, ikke minst brukt tid og penger. Etter å ha vært hos Karianne Solberg Aker hos Klinikk Kontura på Majorstuen er akne-arrene nesten borte, og Frøydis er veldig fornøyd.

Frøydis har hatt komplekser for dype søkk i kinnene etter mye akne i tenårene, og tap av volum i kinnene på grunn av arrene. Fra før har Frøydis prøvd behandling med laser og hudpleieprodukter uten nevneverdig resultat. ”Huden til Frøydis er ung og ikke utsatt for aldring. Behandlingen hun har fått er tilpasset en ung problemhud. Hun hadde mye arrvev i akne-arrene og søkk i kinnene. Derfor valgte jeg å bruke Restylane Skinbooster for å gjenopprette hudens naturlige struktur”, forklarer behandler Karianne.

Hun sier at behandlingen med Restylane Skinbooster setter i gang en prosess som gjør huden fastere, mer smidig og sterkere over tid. Det kreves normalt minimum 3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom.

Les hele reportasjen her

 

Erik, 38 år

«Etter å ha vært på konsultasjoner hos flere forskjellige klinikker rundt om i Oslo, med formål å finne behandlingen som kunne hjelpe meg med å bli kvitt det overflødige magefettet mitt, valgte jeg Klinikk Kontura. Jeg er en aktiv mann i slutten av 30-årene, men med alderen har jeg merket at kiloene legger seg lettere på i perioder med mye jobb, stress og lettvinte matløsninger. Jeg driver mitt eget firma og kan ikke være borte fra jobb i lengre perioder. Valget mitt ble derfor Smartlipo fettfjerning for å få bukt med problemet. Smartlipo appellerte til meg da jeg raskt kunne komme i gang med jobb igjen, men også fordi det skal være mer skånsomt og presist en andre typer fettsuging».

«Selve operasjonen gikk veldig fint, riktignok noe ubehagelig på noen områder, men helt ut holdbart likevel. Kirurgen og sykepleieren gjorde opplevelsen god ved å være tydelige og betryggende hele veien. Dagene etter operasjonen følte jeg meg støl og stram i området, men også dette helt utholdbart. Jeg ble anbefalt et kompresjonsplagg jeg brukte under t-skjorten og brukte dette av og på i 3 uker. Med tiden har hevelsen dempet seg mer og mer, og jeg er svært fornøyd med det endelige resultatet av magen. Har skjønt at enkelte må smøre seg med litt tålmodighet i påvente av det endelige resultatet, men det er vel verdt det når man ser progresjonen. Etter operasjonen har jeg fått økt motivasjon til å ta vare på kroppen ved å også passe på kosthold og jevnlig mosjon i perioder med mye jobbrelatert stress. Jeg ønsker takke Klinikk Kontura og Dr. Javed for et flott resultat, men også får å ha blitt godt ivaretatt gjennom hele behandlingsforløpet».