Fettsuging for menn

Vi opplever en økning i etterspørselen fra menn. Populære behandlinger for menn inkluderer laserbasert fettsuging av bryst og mage (SmartLipo).

Fettsuging for menn og kvinner er grunnleggende likt, men det er ofte forskjeller i hva menn og kvinner ønsker å oppnå med behandlingen. Mens kvinner ønsker å fremheve sine avrundede former, ønsker menn ofte å fremheve mer maskuline trekk.

Brystreduksjon

Alle mennesker er forskjellige, og dette gjenspeiles i muskel- og fettfordelingen i kroppen vår. Selv med kostholdsendringer, vektnedgang og trening kan det være vanskelig å endre noen områder. Noen menn lider av økt fylde over brystmuskulaturen, noe som kan skyldes to ting: Forstørrelse av kjertelvævet, kjent som gynækomasti, og/eller økt fettavleiring i dette området.

Behandlingen som er best egnet avhenger av vevssammensetningen til hver enkelt person. Noen trenger hovedsakelig å fjerne det ekstra kjertelvevet med kirurgi, mens mange kan oppnå gode resultater ved å fjerne fettet med fettsuging. Noen pasienter trenger begge behandlingene i kombinasjon.

Vi på Klinikk Kontura utfører brystreduksjon for menn ved å behandle med laserbasert fettsuging, også kjent som SmartLipo. Dette er en effektiv og skånsom behandling som kan fjerne både fett og noe kjertelvev. Ved å bruke laser er prosedyren mindre smertefull og har mindre risiko enn tradisjonell fettsuging. I tillegg unngår man store arr som ved vanlig kirurgi. De fleste kan oppnå et godt resultat med denne metoden, men noen pasienter med kjertelvev krever kirurgi. Vi tilbyr derfor en gratis og uforpliktende konsultasjon for å undersøke om du er en god kandidat for vår behandling.

Mage

Magen er det vanligste området vi behandler med laserbasert fettsuging, også kjent som SmartLipo, også for menn.

På Klinikk Kontura bruker vi denne effektive og skånsomme behandlingsmetoden for å fjerne fett på en mindre smertefull måte og med mindre risiko enn tradisjonell fettsuging. Bruken av laser stimulerer også huden til å fornye sin elastisitet, noe som kan bidra til å stramme opp huden etter behandlingen. De fleste kan oppnå et godt resultat uten å måtte fjerne overskudd av hud. På den måten unngår man store arr, og man kan raskt komme tilbake til en normal hverdag.

Hvis du har spørsmål om behandling av fettoverskudd på magen, er du velkommen til å kontakte oss for en gratis