fbpx

Behandlinger spesialtilpasset menn

 

Vi opplever en økning i etterspørselen fra menn.

Vi tilbyder de samme behandlinger for menn og kvinner, men på denne siden har vi valgt å fokusere på våre mest populære behandlinger blant menn.

Hos oss etterspør menn oftest:

  • Laserlaserbasert fettsuging av bryst, mage og flanker (SmartLipo).
  • Rynkebehandling
  • CO2-laser – arrbehandling ansikt / hudfornyelse / oppstramming

 

Estetikk – Tilpasset menn

Fettsuging er en populær behandling for både menn og kvinner, men målene og ønskene kan ofte variere mellom kjønnene. Mens kvinner vanligvis søker å fremheve sine kurver, tenderer menn mot å forsterke mer maskuline trekk.

Det er en vanlig misforståelse at fettsuging bare handler om å fjerne overflødig fett. For mange menn går det utover dette; det dreier seg om å skulpturere og forme kroppen for å oppnå et spesifikt utseende. Dette kan innebære å definere muskulaturen, forme midjen, eller forbedre brystkonturene. Her kombineres kunst og vitenskap for å skape en balansert og harmonisk kroppsproporsjon, snarere enn å fokusere utelukkende på fettfjerning.

Det er viktig å anerkjenne at hver enkelt person er unik. Det som fungerer for én, er ikke nødvendigvis det beste for en annen. Derfor er det avgjørende å samarbeide med en erfaren kirurg som forstår og respekterer menns individuelle estetiske mål og behov. En skreddersydd tilnærming sikrer at resultatene svarer mest mulig til forventningene.

Mage

Magen er det mest populære området vi behandler med laserbasert fettsuging, kjent som SmartLipo, og dette gjelder også for menn.

Hos Klinikk Kontura benytter vi oss av denne effektive og skånsomme metoden for å redusere fett. Denne teknikken er mindre smertefull og har lavere risiko enn tradisjonell fettsuging. Laserbehandlingen stimulerer dessuten huden til å fornye sin elastisitet, noe som kan hjelpe med å stramme huden etter inngrepet. Dermed kan de fleste oppnå ønskede resultater uten behov for å fjerne overskuddshud, og unngår således store arr. Dette muliggjør en rask retur til hverdagslivet.

Har du spørsmål angående behandling av fettoverskudd på magen? Kontakt oss gjerne for en gratis konsultasjon.

Brystreduksjon

Hver person er unik, og dette gjelder også for muskel- og fettfordelingen i kroppen. Selv med diett, vekttap og trening, kan visse områder være utfordrende å forandre. Dette er spesielt sant for noen menn som opplever økt fylde over brystmuskulaturen, et fenomen som kan skyldes gynækomasti (forstørrelse av kjertelvevet) eller økt fettavleiring.

På Klinikk Kontura forstår vi at den ideelle behandlingen varierer fra person til person. Mens noen menn kan trenge kirurgisk fjerning av kjertelvev, kan andre oppnå ønskede resultater gjennom fettsuging. I noen tilfeller kan en kombinasjon av begge behandlinger være nødvendig.

Vi spesialiserer oss på brystreduksjon for menn gjennom laserbasert fettsuging, også kjent som SmartLipo. Denne metoden er både effektiv og skånsom, og kan fjerne både fett og noe kjertelvev. Fordelene med laserbasert fettsuging inkluderer mindre smerte, lavere risiko sammenlignet med tradisjonell fettsuging, og minimal arrdannelse i forhold til konvensjonell kirurgi.

De fleste pasienter oppnår gode resultater med SmartLipo, men i tilfeller hvor kjertelvev er dominerende, kan kirurgi være nødvendig. For å sikre at du får den behandlingen som passer best for deg, tilbyr vi en gratis og uforpliktende konsultasjon. Her kan vi vurdere om du er en god kandidat for vår behandling. Velkommen til Klinikk Kontura, hvor vi tilpasser løsninger til dine unike behov.

Rynkebehandling til menn

 

Mange menn etterspør også behandling for å redusere utseende av rynker.

Målet med rynkebehandling er å skape et harmonisk utseende, hvor man ser opplagt og friskere ut, samtidig som man beholder sin maskulinitet.

Hver behandling blir individuelt tilpasset og resultatet avhenger av ditt mål og hvilke området som blir behandlet.

CO2-laser

 

Fraksjonert CO2-laser er effektiv behandling for blant annet:

  • Rynker
  • Dype og fine linjer
  • Pigmentflekker
  • Solskader.
  • Arr og strekkmerker.

Effekten varierer avhengig av hudens tilstand, og behandlingen kan ha både overfladisk og dyp virkning. Overfladisk virkning inkluderer fjerning av en del av overhuden og stimulering av celledeling, noe som reduserer solskader. Dyptvirkende effekter inkluderer økning av elastiske og kollagene fibre, forbedring av hudens volum og elasticitet, samt økning av hudens fugtighetsinnhold.

Du kan lese mere om vår CO2-laser her.

Menn om våre behandlinger:

Som en 46-årig man med en aktiv livsstil och hektisk vardag har hudvård aldrig varit en prioritet för mig. Men nyligen började jag märka synliga blodkärl på näsan, ojämn hudton och rynkor som gav mig ett tröttare utseende. Efter att ha forskat online valde jag CO2-laserbehandling för att förbättra min hud. Återhämtningstiden var kort och resultatet imponerande. Jag rekommenderar starkt behandlingen för andra män som vill förbättra sitt utseende och självförtroende.
Mann, 46
1/1
klinikk-kontura