Filler

Gjør din hud yngre med fillere!

Fillere er produkter som brukes til å forynge huden. Fillere er praktiske og gir elegante resultater. I tillegg som de kan brukes til så mye.
Noen fillere er laget av ikke-animalsk hyaluronsyre som etterfyller kroppens eget lager av denne syren, og behandlingen varer lenge, men er ikke permanent. Fillere øker hudens smidighet og fylle ut rynker.

Dersom du er usikker og ønsker mer informasjon må du ikke være redd for å ta kontakt med oss. Vi har lang erfaring og kan rådgi deg i forhold til dine spørsmål.

Glatte ut linjer

Restylane glatter ut linjer på en rask, enkel og trygg måte, og resultatet er naturlig, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende.

Skap fyldigere lepper

Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Restylane tilbyr produkter for lepper. Produktene gjør leppene uimotståelige myke, og med lang varighet (opptil 6 måneder).

 

Hudforyngelse – Forbedre hudens spenst og struktur

Skinboosters er en anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden, øker Skinboosters fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at Skinboosters forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan blant annet brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender.

Ansiktskonturering og volum

Med årene mister ansiktstrekkene sin rundhet. Filles gjenoppretter raskt og enkelt volum i de mest utsatte områdene. Fillers kan også gi deg en mer definert hake eller mer markerte kinnben.

Kvalitetsgaranti hos Klinikk Kontura

Dette betyr at vi garanterer kvalitet på utført arbeid. Hvis du ikke er fornøyd vil vi vurdere resultatet sammen med deg. Våre leger er erfarne og har bakgrunn i plastikkirurgi, og det er svært sjelden det er behov for å operere på nytt.

Vanlig spørsmål

Hva er Restylane?

Restylane® produseres av legemiddelselskapet Galderma som er et av verdens største dermatologiske selskap.
Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, forme leppene og framheve konturer. Det finnes også en variant som forbedrer hudens spenst og tone. Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, og regnes i dag som ”The Gold Standard” innenfor denne kategorien av behandling. At det er trygt å bruke understøttes av omfattende og solid klinisk dokumentasjon.

Restylane har vært på markedet i mer enn 25 år, og er brukt i over 40 millioner behandlinger verden over. Alle Restylane-produktene leveres både med og uten innebygget bedøvelse.

 

Har du lyst til å prøve Restylane?

Tillit og trygghet er alfa og omega. I Norge finnes det autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med Restylane.

Behandler skal ved konsultasjon og behandling alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med original Restylane. Autorisasjonen innebærer også at behandleren har omfattende opplæring og support av Galderma som er leverandøren til Restylane, og er oppdatert på de nyeste behandlings-teknikkene.
Les mer på: www.restylanenorge.no

Hva kan Restylane gjøre for meg?

Restylane finnes i flere varianter, som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt. Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene, så finnes det et produkt fra Restylane for deg. Autorisert behandler vil velge det produktet som passer deg og din hudtype best.

Hvor lenge er effekten av Restylane synlig?

Resultatet av kun én behandling er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil ett år. Med oppfølgingsbehandling i løpet av ni måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten av Restylane vare i inntil 18 måneder.
Etter en leppebehandling kan det være behov for oppfølgingsbehandling etter seks måneder.

Hvordan vil jeg se ut rett etter behandlingen?

Siden behandlingen er rask og ikke medfører kirurgi, kan du uten større problemer gjenoppta dine vanlige gjøremål rett etter behandlingen, men du må regne med enkelte reaksjoner knyttet til injeksjonen. Det er vanlig at man blir rød, hoven, øm eller får kløe i det behandlede området. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av én til to dager. Etter en leppebehandling kan du være hoven noe lenger. Andre reaksjoner kan i sjeldne tilfeller vare i inntil to uker. Du bør alltid diskutere eventuelle behandlinger og sykdommer du har hatt tidligere med behandleren din på forhånd. Behandleren kan også gi deg mer informasjon om eventuelle reaksjoner.