fbpx

Filler

Forfrisk huden med fillere!

Fillere er effektive produkter designet for å forynge huden. De gir naturlige og elegante resultater og har en rekke anvendelser. Mange fillere er basert på ikke-animalsk hyaluronsyre, som komplementerer kroppens naturlige forsyning. Behandlingen gir langvarige resultater, men er ikke permanent. Fillere bidrar til å øke hudens elastisitet og redusere rynker.

Hvis du er usikker eller ønsker ytterligere informasjon, nøl ikke med å kontakte oss. Med vår brede erfaring kan vi veilede deg og svare på alle dine spørsmål.

Glatte ut linjer med Restylane

Restylane tilbyr en rask, enkel og sikker løsning for å glatte ut linjer, samtidig som det gir et naturlig resultat. Du beholder ditt unike utseende.

Få fyldigere lepper med Restylane

Leppene er et fokuspunkt i ansiktet og tiltrekker seg ofte oppmerksomhet. Med Restylanes produkter for lepper, kan du oppnå myke, fyldige lepper som varer i opptil 6 måneder.

Hudforyngelse – Forbedre hudens spenst og struktur

Skinboosters er en anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden en strålende glød ved skånsomt og naturlig å glatte ut huden fra innsiden. Ved å tilføre hyaluronsyre under huden, forbedrer Skinboosters hudens fuktbalanse, noe som gir økt spenst og en forbedret struktur. Det er vitenskapelig dokumentert at Skinboosters forbedrer hudkvaliteten. Behandlingen kan brukes til å fornye utseendet på ansikt, hals, utringning og hender.

Ansiktskonturering og volum

Med tiden kan ansiktstrekkene miste sin fyldighet. Fillers kan raskt og enkelt gjenopprette volum i de mest utsatte områdene. De kan også bidra til en mer definert hake og mer fremtredende kinnben.

Kvalitetsgaranti hos Klinikk Kontura

Dette betyr at vi garanterer kvalitet på utført arbeid. Hvis du ikke er fornøyd vil vi vurdere resultatet sammen med deg. Våre leger er erfarne og har bakgrunn i plastikkirurgi, og det er svært sjelden det er behov for å operere på nytt.

Vanlig spørsmål

Hva er Restylane?

Restylane® produseres av legemiddelselskapet Galderma som er et av verdens største dermatologiske selskap.
Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, forme leppene og framheve konturer. Det finnes også en variant som forbedrer hudens spenst og tone. Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, og regnes i dag som ”The Gold Standard” innenfor denne kategorien av behandling. At det er trygt å bruke understøttes av omfattende og solid klinisk dokumentasjon.

Restylane har vært på markedet i mer enn 25 år, og er brukt i over 40 millioner behandlinger verden over. Alle Restylane-produktene leveres både med og uten innebygget bedøvelse.

 

Har du lyst til å prøve Restylane?

Tillit og trygghet er alfa og omega. I Norge finnes det autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med Restylane.

Behandler skal ved konsultasjon og behandling alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med original Restylane. Autorisasjonen innebærer også at behandleren har omfattende opplæring og support av Galderma som er leverandøren til Restylane, og er oppdatert på de nyeste behandlings-teknikkene.
Les mer på: www.restylanenorge.no

Hva kan Restylane gjøre for meg?

Restylane finnes i flere varianter, som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt. Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene, så finnes det et produkt fra Restylane for deg. Autorisert behandler vil velge det produktet som passer deg og din hudtype best.

Hvor lenge er effekten av Restylane synlig?

Resultatet av kun én behandling er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil ett år. Med oppfølgingsbehandling i løpet av ni måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten av Restylane vare i inntil 18 måneder.
Etter en leppebehandling kan det være behov for oppfølgingsbehandling etter seks måneder.

Hvordan vil jeg se ut rett etter behandlingen?

Siden behandlingen er rask og ikke medfører kirurgi, kan du uten større problemer gjenoppta dine vanlige gjøremål rett etter behandlingen, men du må regne med enkelte reaksjoner knyttet til injeksjonen. Det er vanlig at man blir rød, hoven, øm eller får kløe i det behandlede området. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av én til to dager. Etter en leppebehandling kan du være hoven noe lenger. Andre reaksjoner kan i sjeldne tilfeller vare i inntil to uker. Du bør alltid diskutere eventuelle behandlinger og sykdommer du har hatt tidligere med behandleren din på forhånd. Behandleren kan også gi deg mer informasjon om eventuelle reaksjoner.

klinikk-kontura