fbpx

Fettsuging – Hofte / Flanker / Midje

Hoften / Flanker / Midje

Fettsuging med laser (SmartLipo) kan være en effektiv behandling for å fjerne uønsket fett fra områdene på hoften, flankene og midjen. Ved å endre fettvolumnt kan men få et mere definert uttrykk.

SmartLipo- teknikken gir mulighet for en skånsom og presis fjerning av fettvev, og vi mener den gir et bedre resultat enn tradisjonell fettsuging. Fordelen med SmartLipo er at laseren også stimulerer produksjonen av kollagen i huden, noe som forbedrer hudens elastisitet og virker oppstrammende. Du kan lese mer om smartlipo her.

Ujevn fettfordeling

Fettfordelingen varierer fra person til person og kan påvirkes av flere faktorer, inkludert genetikk, hormonbalanse og livsstil. Noen mennesker har en tendens til å lagre fett på magen, mens andre kan oppleve fettlagring på hoftene, lårene eller ryggen. Fettfordelingen kan også påvirkes av alder, da kroppen har en tendens til å lagre mer fett i visse områder når vi eldes. En del opplever derfor at man har et overskudd av fett enkelte steder på kroppen som ikke forsvinner, selv om man går ned i vekt eller trener. Eksempler på områder som kan være spesielt vanskelige er flanker, hoften, ryggen og innsiden av knærne.

Velegnet til både kvinner og menn

Fettsuging med laser kan gi både menn og kvinner en mer ønsket figur. For menn kan denne behandlingen gi en mer definert, maskulin figur ved å definere linjene på midjen, flankene og ryggen. Kvinner kan oppnå en mer timeglassformet figur ved å fjerne fett fra hoftene og flankene.

 

 

Hvor mye koster fettsuging av lår?

Hos Klinikk Kontura er vi opptatt av at kvaliteten på det vi tilbyr skal stå i stil med prisen vi krever. Smartlipo eller fettsuging med laser er et billig alternativ sammenlignet med tradisjonell fettsuging.

Prisen inkluderer både konsultasjon, operasjon og etterkontroll. Merverdiavgift (MVA) er inkludert i prisen. En konsultasjon med oss vil gi deg mer informasjon, og gjøre deg bedre forberedt.

Aktuel pris kan ses i vår prisliste.

klinikk-kontura