Utenbys pasienter

10% REISE RABATT FOR UTENBYS PASIENTER!

Vår klinikk ligger i Oslo og vi har gleden av å tilby 10% rabatt på fettsuging til de som bor utenfor østlandsområdet inkludert de som bor på Vestlandet. Rabatten gjelder hvis du har utgifter til fly- eller hotellopphold i forbindelse med inngrepet. 

Vi har mange pasienter som tar fettsuging hos oss som er fra Nord-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Trøndelag. Dette har gjort at vi har oppnådd erfaring over tid med Smartlipo fettfjerning hos utenbys kunder.

Vi kan derfor skreddersy konsultasjonen, behandlingen og kontrollene, for å imøtekomme behovene hos våre utenbys pasienter. Flere kommer for å få en fettsuging fra Stavanger, Trondheim, Tromsø, Kristiansand, Haugesund, Ålesund, Fredrikstad, Hamar eller Bodø.

Erfaring

Våre leger har bred erfaring. De kan vurdere de fleste ting over bilder og basert på din forklaring. Du kan derfor i de fleste tilfeller få kompetent hjelp uten å måtte møte på klinikken.

Konsultasjon

Send oss bilder av områder du sliter med og få kompetent vurdering og konsultasjon via epost og telefon. Vi kan gi deg en pris basert på bildene dine eller angivelsen av områdene du ønsker å behandle.

Behandlingen

Vi tilbyr operasjoner i helgene og noen fredager, noe som gjør det enklere for utenbys pasienter å finne tid. De fleste liker å besøke Oslo i forbindelse med slankeoperasjonen.

Kontroll

Har du noen spørsmål etter operasjonen er vi tilgjengelige for deg via telefon og epost. Våre leger kan vurdere diverse forhold uten at du må møte på klinikken. Vi er dessuten fleksible med kontrolltider og kan vanligvis finne en tid for deg hvis du er i Oslo i en annen sammenheng.

Kontakt oss for mer informasjon om reise rabatten!

*Tilbudet gjelder første område og gjelder ikke i tillegg til andre rabatter. Tilbudet gjelder også det første området hvis du tar flere områder.