fbpx

Prisliste – Fettsuging

Gratis Konsultasjon

Vi tilbyr gratis konsultasjon, også per telefon for deg som bor utenbys. Ved behandling av flere områder samtidig reduseres prisen med 30% per tilleggsområde. Velger du hake som tilleggsområde gir vi 10% rabatt.

NB! Prisene gjelder fra 1.1.2023 og inkluderer mva. Regjeringen har innført mva på kosmetisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, derfor er vår prisliste regulert.

Fettsuging mage pris
NOK
Mage øvre og nedre del
30 000,-
Mage, øvre eller nedre del
22 500,-
Mage og venusberget
38 000,-
Venusberget (mons pubis)
13 000,-
Fettsuging flanker pris
Flanker, foran og bak (hofter) begge sider
30 000,-
Flanker, foran eller bak (begge sider)
22 500,-
Fettsuging rygg pris
Nedre rygg (rygg puter)
20 000,-
Øvre rygg (bra roll)
20 000,-
Fettsuging lår pris (begge)
Lår innside (øvre del og mot rumpen)
25 000,-
Lår utside
25 000,-
Fettsuging armer pris (begge)
Overarmer
25 000,-
Celebrity Arms Liposuction
35 000,-
Armhuler (foran, under eller bak)
20 000,-
Fettsuging av diverse
Knær, innside eller overside (begge)
20 000,-
Nakke
22 000,-
360 graders fettsuging (mage, flanker og nedre rygg)
58 000,-
Under rumpen
18 000,-
Hake
20 000,-
Fettsuging Menn
Bryst (gynekomasti)
27 500,-

Viktig informasjon

30 prosent reduksjon for tillegg

Ved behandling av flere områder samtidig reduseres prisen med 30% per tilleggsområde. Vi gir 10% rabatt hvis du velger hake som tilleggsområde.

Betaling/Finansiering

En fettsuging kan være kostbar. Mange benytter seg av muligheten for finansiertingstilbud. I følge forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep er det ikke tillatt å markedsføre finansiering i forbindelse med kosmetisk kirurgi. Det er årsaken til at vi ikke har noen utfyllende informasjon om dette på hjemmesiden vår. Dog er det ingen forbud og man kan tilby dette ved en direkte henvendelse. Ring oss for å få tilsendt SMS hvor du kan legge inn beløpet du ønsker å finansiere.

Utenbys pasienter
  • Våres klinik ligger i Oslo og har gleden av å tilby 10% rabatt på fettsuging til de som bor utenfor østlandsområdet inkludert de som bor på Vestlandet. Rabatten gjelder hvis du har utgifter til fly- eller hotellopphold i forbindelse med inngrepet.
  • Vi har mange pasienter som tar fettsuging hos oss som er fra Nord-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Trøndelag. Dette har gjort at vi har oppnådd erfaring over tid med Smartlipo fettfjerning hos utenbys kunder.
  • Vi kan derfor skreddersy konsultasjonen, behandlingen og kontrollene, for å imøtekomme behovene hos våre utenbys pasienter. Flere kommer for å få en fettsuging fra Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Kristiansand, Haugesund, Ålesund, Fredrikstad, Hamar eller Bodø.
Avbestilling

Avbestilling må skje senest 10 arbeidsdager før avtalt operasjonstidspunkt. Dersom det fremlegges gyldig sykemelding, vil pasienten ikke bli avkrevd avbestillingsgebyr. Det skal være beskrevet sykdom som er til hindring for operasjonen (vurderes og godkjennes av våre leger). Avbestilles timen innenfor dette tidsrommet beholder klinikken depositumet. Avlyses timen innenfor 5 arbeidsdager kan klinikken kreve hele operasjonskostnaden.