Prisliste – Fettsuging

Gratis Konsultasjon

Vi tilbyr gratis konsultasjon, også per telefon for deg som bor utenbys. Ved behandling av flere områder samtidig reduseres prisen med 40% per tilleggsområde. Ønsker du hake som tilleggsområde gis det en rabatt på 30%.

Mage
NOK
Mage øvre og nedre del
25 000,-
Mage, øvre eller nedre del
19 000,-
Flanker
Flanker, foran og bak (hofter)
25 000,-
Flanker, foran eller bak
19 000,-
Rygg
Nedre rygg (rygg puter)
16 000,-
Øvre rygg (bra roll)
16 000,-
Lår
Lår innside (øvre del og mot rumpen)
21 000,-
Lår utside (ridebukseområde)
21 000,-
Rumpe
Rumpe (skulpturering)
23 000,-
Under rumpen (banana fold)
15 000,-
Armer
Overarmer
21 000,-
Under armhulen
16 000,-
Diverse
Knær, innside eller overside
16 000,-
Hake
16 000,-
Menn
Bryst (gynekomasti)
23 000,-
Ved behandling av flere områder samtidig reduseres prisen med 40% per tilleggsområde

Viktig informasjon

40 prosent reduksjon for tillegg

Ved behandling av flere områder samtidig reduseres prisen med 40% per tilleggsområde. Ønsker du hake som tilleggsområde gis det en rabatt på 30%.

Betaling

Vi tilbyr delbetaling. Spør oss gjerne om finansiering når du kontakter oss, eller kommer inn til konsultasjon.

Utenbys pasienter
  • Våre klinikker ligger i Oslo og i Bergen og har gleden av å tilby 10% rabatt på fettsuging til de som bor utenfor østlandsområdet inkludert de som bor på Vestlandet. Rabatten gjelder hvis du har utgifter til fly- eller hotellopphold i forbindelse med inngrepet.
  • Vi har mange pasienter som tar fettsuging hos oss som er fra Nord-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Trøndelag. Dette har gjort at vi har oppnådd erfaring over tid med Smartlipo fettfjerning hos utenbys kunder.
  • Vi kan derfor skreddersy konsultasjonen, behandlingen og kontrollene, for å imøtekomme behovene hos våre utenbys pasienter. Flere kommer for å få en fettsuging fra Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Kristiansand, Haugesund, Ålesund, Fredrikstad, Hamar eller Bodø.
Avbestilling

Avbestilling må skje senest 10 arbeidsdager før avtalt operasjonstidspunkt. Dersom det fremlegges gyldig sykemelding, vil pasienten ikke bli avkrevd avbestillingsgebyr. Det skal være beskrevet sykdom som er til hindring for operasjonen (vurderes og godkjennes av våre leger). Avbestilles timen innenfor dette tidsrommet beholder klinikken depositumet. Avlyses timen innenfor 5 arbeidsdager kan klinikken kreve hele operasjonskostnaden.