fbpx

Fettsuging rygg

Fettsuging av rygg

Fettsuging av ryggen kan være et godt alternativ hvis du opplever sjenerende eller plagsomme fettansamlinger noen steder på ryggen. Fettsuging, som også kalles for liposkulptur, er særlig aktuelt når det gjelder områder som er vanskelige å gjøre noe med på egen hånd, selv med målrettet trening og et sunt kosthold.

Fettsuging av rygg finner sted i moderne og trygge omgivelser ved Klinikk Kontura i Oslo. Legene og sykepleierne ved klinikken er erfarne spesialister, og de vil ta godt vare på deg.

Hvorfor fettsuge områder på ryggen?

Alle pasienter har unike ønsker når det gjelder fettsuging av rygg eller andre områder, derfor vil alltid våre spesialister gjøre en individuell vurdering. Det kan i noen tilfeller være utfordrende å fjerne overskuddsfett på ryggen med bare fysisk aktivitet eller dietter, da kan fettsuging med SmartLipo være et godt alternativ.

Vektøkning, alder eller arvelige forhold kan være noen av grunnen til at det samler seg overflødig fett på øvre og nedre rygg. En behandling med SmartLipo vil permanent redusere antallet fettceller i kroppen, noe som også vil gi noe lavere risiko for å legge på seg i det samme området i fremtiden.

Hvilke områder på ryggen kan fettsuges?

Flere områder på ryggen kan være aktuelle for behandling med SmartLipo-laser. Det er vanlig å se på øvre og nedre rygg hver for seg, ikke minst fordi disse to spesifikke områdene også bør vurderes i sammenheng med henholdsvis armer og armhuler.

  • Fettsuging av øvre rygg fokuserer på overskuddsfett i området omtrent fra skulderbladene og videre nedover og utover mot siden av brystkassen. Hos kvinner sammenfaller det også med området rundt BH-kanten. Området kan også gå over i eventuelt overskuddsfett under armhulene.

 

  • Fettsuging av nedre rygg og flanker kan gjerne skje sammen med fettsuging av mage, da disse to områdene naturlig henger sammen.

 

  • Behandling av ryggputene vil kunne gi en mer markert overgang mot rumpen.

Ryggen som helhet vil selvfølgelig vurderes av våre spesialister ved en uforpliktende konsultasjon, slik at resultatet blir jevnt og naturlig. Husk også at Klinikk Kontura tilbyr redusert pris ved samtidig behandling av flere områder, som for eksempel nedre rygg kombinert med flanker. 

Hvordan foregår fettsuging av rygg?

Fettsuging av rygg ved Klinikk Kontura utføres med SmartLipo-laser. Det betyr at antallet fettceller i området som behandles reduseres permanent, samtidig som huden også strammes opp. Det er derfor fettsuging er særlig aktuelt når det gjelder områder som ikke responderer på dietter eller trening.

SmartLipo-behandlingen kjennetegnes av at den utføres med lokalbedøvelse, noe som fjerner risikoene i forbindelse med narkose. På operasjonsdagen vil legen legge lokalbedøvelse i området som skal behandles. Bedøvelsen virker i løpet av kort tid, og du er våken under hele inngrepet.

En tynn laserfiber føres inn gjennom snitt i huden, snittene etterlater seg ingen store arr. Laseren «smelter» fettcellene etter hvert som legen beveger den, noe som etterlater seg et jevnt resultat. SmartLipo har dessuten en oppstrammende effekt på huden, men det er individuelt ut fra hvordan hudkvaliteten er fra før. 

I det siste trinnet av inngrepet suges fettcellene ut og fjernes fra kroppen. Operasjonen kan være ferdig i løpet av så kort tid som 30-60 minutter, avhengig av omfang og antall områder som skal behandles.

Du får ingen sykemelding, men vi anbefaler at du tar deg fri fra jobb på operasjonsdagen. Allerede påfølgende dag vil det for de aller fleste være mulig å være tilbake på jobb, selvfølgelig etter en vurdering av egen form sett opp mot arbeidsoppgaver og ansvarsområder på arbeidsplassen.

Hvor lang tid varer resultatet?

Hensikten med liposkulptur er å fjerne fettceller fra et område med overflødig fett. Det kan som regel ikke dannes nye fettceller i kroppen til voksne mennesker, det betyr at operasjonen per definisjon gir et permanent resultat målt i antall fettceller.

Det er imidlertid avgjørende å være klar over at størrelsen til gjenværende fettceller kan øke ved en eventuell vektoppgang. Potensialet for vektoppgang kan imidlertid være redusert ved at antallet fettceller er lavere, men det er uansett svært viktig å opprettholde vekten etter operasjonen. Kvalitetsgarantien til Klinikk Kontura stiller også krav til at du ikke går opp i vekt etter behandlingen.

Våre kunder sier:

Jeg har en veldig god opplevelse med Klinikk Kontura. Både med en tygg og god konsultasjon, samt min operasjon med fettfjerning fra mage. Jeg føler jeg har blitt godt passet på før, under og etter min operasjon. Jeg har utelukkende bare positive opplevelser fra mitt forløp. Alle som jobber på klinikken er omsorgsfulle, kompetente og fikk meg til å føle meg trygg og i gode hender. Klinikk Kontura får mine varmeste anbefalinger.

CECILA, 42 ÅR

Jeg har fått gjort smartlipo på både hake, mage og innside lår hos Klinikk Kontura, da dette var mine problemområder som jeg aldri klarte slanke bort med trening og dietter. Jeg gjorde en del research både på nett og via konsultasjoner på forhånd om hvilken klinikk jeg skulle benytte meg av. Valget falt på Klinikk Kontura fordi dette er et sted hvor de har spesialisert seg på Smartlipo fettfjerning. Kirurgene har lang erfaring og personalet på klinikken ga meg et godt førsteinntrykk.

MARIA, 46 ÅR
1/2

Hva koster fettsuging av ryggen?

Kostnaden for fettsuging av ryggen henger sammen med både omfang og antall områder som skal behandles, sammen med behov for eventuelle tilleggsbehandlinger.

Klinikk Kontura gjennomfører alltid en uforpliktende kostnadsfri konsultasjon, slik at du får et nøyaktig bilde av både anbefalte behandlinger og kostnad. I tillegg vil prisen for ytterligere behandlinger være lavere hvis de utføres samtidig.

Se også priser.

klinikk-kontura