Om oss

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

SmartLipo fettsuging er populært over hele verden og blir utført i mange land. I Norge er vi imidlertid den eneste klinikken hvor kirurgene har bakgrunn i plastikkirurgi utfører inngrepet laserbasert fettsuging med SmartLipo. SmartLipo har mange fordeler i forhold til vanlig fettsuging. Det gir bedre hudstramming og mindre smerte enn tradisjonell fettfjerning. Og fordi vi har stor erfaring med dette, har du kort rekreasjon. De fleste av våre pasienter er på jobb dagen etter.

 

Vi jobber ut fra et konsept som bygger på Kvalitet, Estetikk og Trygghet.

 

Kvalitet

Klinikk Kontura er Nordens ledende spesialklinikk innen laserbasert fettsuging. Våre leger er blant dem som har utført flest SmartLipo-behandlinger i Norge, og vi er godkjent som opplæringsklinikk for SmartLipo-metoden. I tillegg er vi den eneste klinikk i Skandinavia, som tilbyr laserbasert fettsuging med SmartLipo utført av leger med bakgrunn i Plastikk-kirurgi. Vi har til enhver tid tilgang til det aller siste av maskiner og metoder innen laserbasert fettfjerning. Vi driver en kontinuerlig videreutvikling av SmartLipo-metoden i samarbeid med internasjonale spesialistmiljøer.

 

Estetikk

Vi individualiserer alltid behandlingen. Vi tilstreber å oppnå et estetisk og naturlig resultat uansett om du er normalvektig eller overvektig. Vårt syn på fettsuging er at det er grenseområdet der kunst og vitenskap møtes. Vi vektlegger å oppnå en tredimensjonal skulpturering, som samtidig tar hensyn til din vekt og behov.

 

Trygghet

Hos oss er du i sentrum. For oss er det viktig at du er trygg både før og etter operasjonen. Det er viktig for oss at du får avklaret alle dine spørsmål. Vi tilbyr derfor konsultasjon før operasjon. Etter operasjonen tilbyr vi deg etterkontroll og oppfølgning. Til enhver tid kan du kontakte oss for å få en avklaring. Vi har høye kriterier omkring pasientsikkerhet.

 

Derfor kan vi tilby vår kunder en helt egen kvalitetsgaranti! Les mer.