fbpx

Om oss

Om Klinikk Kontura

Klinikk Kontura er en spesialistklinikk for fettsuging med laser i Oslo. Mesteparten av det vi gjør er fettsuging, og det er derfor vi kan tilby den beste kvaliteten til den beste prisen.

Våre leger er svært erfarne, og vi er den eneste klinikken i Norge som utfører fettsuging med laser og PAL (Power Assisted Liposuction).

Vi tilbyr også våre pasienter en helt egen kvalitetsgaranti.

For oss er det viktig at du er trygg før operasjonen, får den rette oppfølgningen og vi har høye kriterier for pasientsikkerhet.

Klinikk Kontura bør derfor være førstevalget ved fettsuging i Oslo.

Kvalitetsgaranti hos Klinikk Kontura

Dette betyr at vi garanterer kvalitet på utført arbeid. Hvis du ikke er fornøyd vil vi vurdere resultatet sammen med deg. Våre leger er erfarne og har bakgrunn i plastikkirurgi, og det er svært sjelden det er behov for å operere på nytt.

Vi følger deg hele veien

Møt vårt hyggelige team ved hovedklinikken for laserbasert fettfjerning i Oslo. Vi tar oss av deg, og gir deg en trygg behandling.

Vi er klare til å hjelpe deg!

Klinikk Kontura er en spesialistklinikk for fettsuging med laser i Oslo og Beren. Mesterparten av det vi gjør er fettsuging, og det er derfor vi kan tilby den beste kvaliteten til den beste prisen.

Se vår introvideo her