fbpx

Book konsultation

Vil du høre mer?

Vi vil gjerne svare på dine spørsmål.
Bli kontaktet av vår sykepleier for en gratis, uforpliktende snakk om dine ønsker.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bli kontaktet av oss

Vi vil kontakte deg så snart som mulig via SMS hvor vi avtaler tidspunkt for din konsultasjon eller telefonkonsultasjon.

Under konsultasjonen vil vi svare på alle dine spørsmål slik at du blir kjent med behandlingen.

Behandlingen med Smartlipo er permanent og gir varige resultater. Vi ser frem til å gi deg råd og veiledning.

 

Jeg valgte å gjøre inngrepet fordi jeg ønsket en flatere mage. Jeg hadde problemer med å finne bukser som passet. Etter å ha gjennomgått tre keisersnitt hadde jeg hudoverskudd. Huden hang litt mer på den ene siden», forteller Irene. Under konsultasjonen fikk Irene god informasjon om hva inngrepet innebar, og hun følte seg trygg.

IRENE 49 ÅR

Frøydis har vært plaget av akne-arr i mange år og har prøvd det meste for å bli kvitt det, ikke minst brukt tid og penger. Etter å ha vært hos Karianne Solberg Aker hos Klinikk Kontura på Majorstuen er akne-arrene nesten borte, og Frøydis er veldig fornøyd.

Frøydis har hatt komplekser for dype søkk i kinnene etter mye akne i tenårene, og tap av volum i kinnene på grunn av arrene. Fra før har Frøydis prøvd behandling med laser og hudpleieprodukter uten nevneverdig resultat. ”Huden til Frøydis er ung og ikke utsatt for aldring. Behandlingen hun har fått er tilpasset en ung problemhud. Hun hadde mye arrvev i akne-arrene og søkk i kinnene. Derfor valgte jeg å bruke Restylane Skinbooster for å gjenopprette hudens naturlige struktur”, forklarer behandler Karianne.

Hun sier at behandlingen med Restylane Skinbooster setter i gang en prosess som gjør huden fastere, mer smidig og sterkere over tid. Det kreves normalt minimum 3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom.

FRØYDIS 25 ÅR
1/2
klinikk-kontura