fbpx

Takk for din henvendelse

Du blir kontaktet i løpet av kort tid hvor vi sammen planlegger et tidspunkt for gratis konsultasjon. Vi ser frem til å gi deg råd og veiledning om den rette  behandlingen for deg.

Vi gleder oss til å snakke med deg, og takker deg for din interesse. 

Vennlig hilsen teamet hos Klinikk Kontura.  

Våre kunder sier:

Jeg har fått gjort smartlipo på både hake, mage og innside lår hos Klinikk Kontura, da dette var mine problemområder som jeg aldri klarte slanke bort med trening og dietter. Jeg gjorde en del research både på nett og via konsultasjoner på forhånd om hvilken klinikk jeg skulle benytte meg av. Valget falt på Klinikk Kontura fordi dette er et sted hvor de har spesialisert seg på Smartlipo fettfjerning. Kirurgene har lang erfaring og personalet på klinikken ga meg et godt førsteinntrykk.

MARIA 46 ÅR

Jeg har vært plaget med ekstrem svette i armhulene så lenge jeg kan huske. I perioder var det så ille at jeg måtte bytte skjorte 3-4 ganger daglig. Det eneste som viste seg å fungere var injeksjonsbehandling, men det ble kostbart og effekten avtok dessverre etter noe tid. På klinikk Kontura fikk jeg svettebehandling med laser. Etter to behandlinger ble jeg kvitt problemet permanent. Jeg vil gi en stor takk til Klinikk Kontura, og anbefaler behandlingen til alle som er i samme situasjon som meg.

ANDREAS 53 ÅR

Jeg valgte å gjøre inngrepet fordi jeg ønsket en flatere mage. Jeg hadde problemer med å finne bukser som passet. Etter å ha gjennomgått tre keisersnitt hadde jeg hudoverskudd. Huden hang litt mer på den ene siden», forteller Irene. Under konsultasjonen fikk Irene god informasjon om hva inngrepet innebar, og hun følte seg trygg.

IRENE 49 ÅR
1/3