fbpx

Kjemisk peeling

Kjemisk Peeling

Kjemisk peel finnes i forskjellige styrker og virkestoffer. Vi tilbyr Glykol 70% og retinol peel utført av sykepleier.

Glycolic Acid Peel

Glycolic Acid Peel er den mest populære klinikkbehandlingen fra Elixir. Dette fordi den er effektiv, sikker og gir et raskt resultat. Penslingene inneholder konsentrert glykolsyre i ulike konsentrasjoner. Behandlingen gir en overfladisk peel til hudforbedring som passer alle hudtyper. Resultatet er glatt, ren, skinnende og vakker hud.

Hvordan virker glykolsyre?

Glykolsyre gir en avskalling av det øverste hudlaget som gir en glattere, renere, strammere og mer glinsende hud. Glykolsyre jevner også ut pigment i huden. I høye konsentrasjoner kan behandlingen bleke ned brune aldersflekker.

Hvordan reagerer huden på glykolsyre?                                                              

Flere kliniske studier har vist at peeling med fruktsyrer er en effektiv behandling til hudforbedring. Fine linjer, pigment og ruhet i huden bedres ved bruk av alfa-hydroxysyrer. Vanlige milde hudreaksjoner er rødhet i huden, tørrhet og lett svie. Behandlingen tolereres generelt svært godt. Irritasjon kan reduseres ved bruk av fuktighetskrem. Det er viktig å bruke solbeskyttelse om sommeren!

Kvalitetsgaranti hos Klinikk Kontura

Dette betyr at vi garanterer kvalitet på utført arbeid. Hvis du ikke er fornøyd vil vi vurdere resultatet sammen med deg. Våre leger er erfarne og har bakgrunn i plastikkirurgi, og det er svært sjelden det er behov for å operere på nytt.

Kjemisk peel med Retinol 11%

Retinext 11% peel fra Elixir Cosmeceuticals tar effekten av A-vitamin på huden til et nytt nivå. 11% konsentrasjon av retinol pakket inn i liposomer gjør at virkestoffet trenger dypt ned i huden. Det er en enkel og skånsom behandling. Den kan tas som enkeltbehandling, men kur på 6–12 ganger anbefales. Dette er en fantastisk klinikkbehandling for solskader, linjer, store porer, urenheter og ujevn hudtone. Behandlingen er aktiv og inneholder 11% retinol som reparerer, styrker og fornyer huden.

Hvordan virker Retinol 11%?

Behandlingen virker celle- fornyende og du må regne med noen dager lett flassing. Det er viktig å ikke bruke aktive virkestoffer som fruktsyrer og retinol uken etter Retinol peel 11%. For dypere og bedre resultater anbefales det kur på 6 ganger.

Hvordan reagerer huden på Retinol 11%?                                               

Behandlingen gir en merkbar hudforbedring. Effekten man kan vente seg etter disse behandlingene er økt kollagen-produksjon og bedre elastisitet i huden. Pigmentflekker vil gradvis løse seg opp, jevnere hudtone og solskader bedres. Ikke minst er behandlingen meget effektiv på rynker og har en sterk anti-aging effekt. I tillegg er A-vitamin dokumentert som et effektivt virkestoff på arr og acne.

klinikk-kontura