fbpx

Fettsuging innerlår

Fettsuging av innside lår 

Fettsuging av lårenes innside kan være et alternativ hvis du opplever uønskede fettansamlinger på innsiden av lårene, til tross for normal fysikk, trening og sunn kost. Fettsuging gir et varig resultat, i den forstand at antallet fettceller reduseres permanent.

Fettsuging av lår tilbys ved Klinikk Kontura sin moderne klinikk i Oslo, inngrepet skjer med lokalbedøvelse i flotte og trygge omgivelser. Plastikkirurgene og sykepleierne du møter ved klinikken er spesialister på området. I tillegg tilbyr Klinikk Kontura både pris- og kvalitetsgaranti. 

Hvilke deler av lårene kan man fettsuge?

Det er flere områder på lårene som kan fettsuges. Hver pasient vil vurderes individuelt, slik at resultatet blir så godt som mulig.

  • Overskuddsfett på utsiden av lårene, som også kalles for «ridebukselår», er noe av det første mange tenker på når det gjelder fettsuging av lår.
  • Fjerning av overflødig fett på innsiden av lårene er mulig, enten for seg selv eller i kombinasjon med fettsuging av yttersiden av lårene.
  • Forsiden av lårene fettsuges sjelden. Det er sjelden overskuddsfett i dette området, og risikoen for ujevnheter er høyere på forsiden av lårene.
  • Baksiden av lårene kan også fettsuges, da ofte i overgangen mellom rumpe og lår. Fettsuging kan da bidra til en mer definert overgang og kontur.

Fettsuging av lår kan også ses i sammenheng med eventuell fettsuging av knær, for å sikre et jevnt og harmonisk resultat.

Hvorfor fettsuge innsiden av lårene?

Fettsuging er en behandling som kan passe godt til deg som allerede er i fysisk aktivitet og spiser sunt, men som fortsatt opplever at det er vanskelig å fjerne uønsket fett fra spesifikke områder av kroppen. Innsiden av lårene kan være blant disse stedene som er vanskelige å påvirke med trening eller dietter.

Genetiske faktorer, alder eller tidligere vektøkning kan være noen grunner til at mengde overskuddsfett på innsiden av lårene er større enn ønskelig. Fettansamlinger kan være sjenerende, ikke bare av estetiske grunner. På innsiden av lårene kan det særlig være den tynne huden som er utsatt, noe som eventuelt kan føre til eksem eller irritasjon som følge av gnisninger.

Fettsuging av innsiden av lårene kan også utføres med den hensikt å skape jevnere proporsjoner mellom rumpe, lår og knær. Bakgrunn og ønsker vil kartlegges ved en gratis konsultasjon, slik at behandlingen er skreddersydd og resultatet blir optimalt.

Hvordan foregår fettsuging av innside lår?

Fettsuging med SmartLipo-laser er et kirurgisk inngrep som fysisk fjerner fettceller fra området som behandles, noe som betyr at antallet fettceller reduseres permanent. Det innebærer også at denne behandlingen er særlig godt egnet til områder som er vanskelige å gjøre noe med kun ved hjelp av dietter eller trening.

Operasjonen skjer uten bruk av narkose, noe som gjør behandlingen mer skånsom sammenlignet med tradisjonell fettsuging. Inngrepet kan ta så kort tid som mellom 30 og 60 minutter – avhengig av omfang og antallet områder som skal behandles. Operasjonen begynner med at du får lokalbedøvelse, som virker i løpet av kort tid.

Legen lager små snitt i huden. Gjennom snittene legges det lokalbedøvelse under huden. Etter lokalbedøvelsen bruker legen laserfiberen under huden, som” smelter” fettet, før det suges ut. De små snittene i huden etterlater seg ingen store arr.

Du får ikke sykemelding for plastisk kirurgi, men vi anbefaler å ta fri på operasjonsdagen. Det er mulig for de aller fleste å være tilbake på jobb og andre aktiviteter allerede påfølgende dag.

Hvor lenge varer resultatet?

Fettsuging av innside lår med SmartLipo-laser gir per definisjon et varig resultat, målt i antall gjenværende fettceller i det behandlede området. Kroppen kan som regel ikke lage nye fettceller, det betyr at cellene som fjernes ikke kommer tilbake.

Det er imidlertid svært viktig å merke seg at de fettcellene som er igjen fortsatt kan utvide seg hvis du går opp i vekt. Et lavere antall fettceller i det behandlede området vil for så vidt føre til et redusert potensiale for ansamling av overskuddsfett akkurat der, men det er uansett avgjørende å opprettholde vekten etter inngrepet. Kvalitetsgarantien til Klinikk Kontura forutsetter også at du ikke går opp i vekt, da det kan påvirke resultatet negativt.

Når det gjelder innsiden av lårene er det i tillegg viktig å vurdere mengde fett som fjernes opp mot risiko for eventuelle sjenerende ujevnheter. Huden på innsiden av lårene er tynn, og kan derfor være mindre elastisk. Våre spesialister vil anbefale hva som er riktig for deg, slik at resultatet blir så bra som mulig.

Våre kunder sier:

Jeg har fått gjort smartlipo på både hake, mage og innside lår hos Klinikk Kontura, da dette var mine problemområder som jeg aldri klarte slanke bort med trening og dietter. Jeg gjorde en del research både på nett og via konsultasjoner på forhånd om hvilken klinikk jeg skulle benytte meg av. Valget falt på Klinikk Kontura fordi dette er et sted hvor de har spesialisert seg på Smartlipo fettfjerning. Kirurgene har lang erfaring og personalet på klinikken ga meg et godt førsteinntrykk.

MARIA, 46 ÅR

Jeg har en veldig god opplevelse med Klinikk Kontura. Både med en tygg og god konsultasjon, samt min operasjon med fettfjerning fra mage. Jeg føler jeg har blitt godt passet på før, under og etter min operasjon. Jeg har utelukkende bare positive opplevelser fra mitt forløp. Alle som jobber på klinikken er omsorgsfulle, kompetente og fikk meg til å føle meg trygg og i gode hender. Klinikk Kontura får mine varmeste anbefalinger.

CECILIA, 42 ÅR
1/2

Hva koster fettsuging av innerlår?

Prisen for fettsuging av innsiden av lårene påvirkes av omfang og antall områder som skal behandles. Dette inngrepet vil også noen ganger kunne kombineres med behandling av for eksempel knær, noe som fører til en redusert kostnad for tilleggsbehandlingene.

Se også priser.

klinikk-kontura