Utenbys pasienter

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

10% REISE RABATT FOR UTENBYS PASIENTER!

Våre klinikker ligger i Oslo og i Bergen. Og vi har gleden av å tilby 10% rabatt på operasjonen til de av våre pasienter som bor utenfor østlandsområdet inkludert de som bor i Vestlandet. Rabatten gjelder hvis du har utgifter til fly- eller hotellopphold i forbindelse med inngrepet. Tilbudet gjelder første område og gjelder ikke i tillegg til andre rabatter. Tilbudet gjelder også det første området hvis du tar flere områder.

 

De fleste pasientene våre som får fettsuging kommer fra Østlandet, men vi har også mange som får fettsuging som er fra Nord-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Trøndelag. Dette har gjort at vi har oppnådd erfaring over tid med Smartlipo fettfjerning hos utenbys kunder.

Vi kan derfor skreddersy konsultasjonen, behandlingen og kontrollene, for å imøtekomme behovene hos våre utenbys pasienter. Flere kommer ofte for å få en fettsuging fra Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Kristiansand, Haugesund, Ålesund, Fredrikstad, Hamar eller Bodø.

 

Erfaring
Vi tilbyr at du som utenbys pasient, kan dra nytte av at våre leger har bred erfaring. De kan vurdere de fleste ting over bilder og basert på din forklaring. Du kan derfor i de fleste tilfeller få kompetent hjelp uten å måtte møte på klinikken.

 

Konsultasjon
Send oss bilder av områder du sliter med og få kompetent vurdering og konsultasjon via epost og telefon. Vi kan gi deg en pris basert på bildene dine eller angivelsen av områdene du ønsker å behandle.

 

Behandlingen
Vi tilbyr operasjoner i helgene og noen fredager, noe som gjør det enklere for utenbys pasienter å finne tid til å bli operert. De fleste liker å besøke Oslo i forbindelse med slankeoperasjonen.

 

Kontroll
Har du noen spørsmål etter operasjonen er vi tilgjengelige for deg via telefon og epost. De fleste av våre leger kan vurdere diverse forhold uten at du må møte på klinikken. Vi er dessuten fleksible med kontrolltider og kan vanligvis finne en tid for deg hvis du er i Oslo i en annen sammenheng. Vi tilbyr også konsultasjoner i Bergen!

 

Kontakt oss for mer informasjon om reise rabatten!