Liposkulptur

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Har du opplevd steder på kroppen med synlig fettsamling, men som ikke går bort uansett trening?
Dette kan komme av hormonelle eller arvelige forhold. Vi i Klinikk Kontura vet av erfaring at områdene som er mest utsatt er gjerne over hoftene, innside av øvre lår, legger, poser ved knærne og bryster hos menn.

Anerkjent behandling på internasjonal basis
Liposkulptur er en metode der man utfører skulpturering av kroppen. Behandlingen er blant de mest utførte kosmetiske inngrepene. Skulpturering får frem kroppens naturlige former ved hjelp av fettsuging.

Vi hjelper deg med å få tilbake de naturlige formene
Hos oss i Klinikk Kontura fjerner vi fettet og skulpturerer slik at det best mulige resultatet for din kroppstype kan oppnås. Vi kan forbedre konturen av rumpen, utseende av lårene eller få slankere armer. Vi kan også skulpturere haken og dermed få frem en penere halsvinkel. Dette gir et slankere inntrykk av ansiktet og bidrar til et yngre utseende.

Liposkulptur kan også utføres på ryggen slik at en estetisk V-form kan skapes. Når man kombinerer flere områder kan det gi store forbedringer. Det viktigste for oss er at vi skaper et naturlig resultat.

Vi forstår at du er ukjent med liposkulptur, derfor ønsker vi deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Du vil bli møtt av serviceinnstilte fagfolk som setter pris på å dele sin erfaring med deg som pasient.

Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende konsultasjon!