Når kan fettsuging hjelpe (liposkulptur)?

Når kan fettsuging hjelpe (liposkulptur)?

 

 

Fettsuging, som også kalles liposkulptur er et av de hyppigst utførte kosmetiske inngrep. Ved en figurforming får vi frem kroppens naturlige former. 

I vår erfaring kan vi takle mange forskjellige problemer:

 

Fettansamling

  • Har du opplevd steder på kroppen med synlig fettsamling, men som ikke går bort uansett trening eller dietter? Har du fett på magen, flankene, over ryggen eller lårene som du plager med? Da kan vi hjelpe deg.

 

Overvektig

  • Er du overvektig, men ikke finner motivasjon for vekttap fordi ingenting hjelper? Vi gir deg en kick-start ved å fjerne større mengder fett. Vi opplever ofte at våre pasienter får gjenopprettet selvtilliten og motivasjonen til å beholde den nye fine figuren. Noen forteller etterpå at det har forandret hverdagen deres og gitt dem mer overskudd.

 

Sliter med spesifikt område

  • Vi har også pasienter som er fornøyde med deres kropp, men sliter med helt spesifikke områder. De har ikke lenger den figuren de hadde og ønsker å få den igjen.

 

Ønsker penere figur

  • Vi har god erfaring med skulpturering av kroppen. Ved skulpturering av rumpen. Vi fjerner fett på ridebukselårene, som gir en finere figur. Samtidig kan vi ta fett på bananafold, noe som gir en bedre grense nedover. I tillegg tar vi vekk fett på hofte og nedre rygg for å få rumpa til å stå mer frem og en finere figur totalt sett. 

 

Menn med gynekomasti

 

Trening og kosthold uten effekt

  • Vi kan også hjelpe de som trener mye. Men for å holde bort fettet på for eksempel magen, krever det nesten et umenneskelig bra kosthold. Dermed hjelper vi ved å tynne ut området, slik at disse kundene får finere kontur.