Laserbasert fettsuging (SmartLipo)

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Det finns mange typer fettsuging. SmartLipo er den nyeste teknologiske utvikling innenfor fettsuging. Det er en metode for fettfjerning med laser, som gir et naturligt og permanent resultat. Behandlingen er mer skånsom, enklere og mindre smertefull enn tradisjonell fettsuging, samtidig som man med laseren oppnår en større hudopstrammende effekt. SmartLipo har derfor blitt veldig populær i hele verden.

 

Spesialister på SmartLipo

Vi er den eneste klinikken som utfører laserbasert fettsuging med SmartLipo i Norge, der kirurgene har bakgrunn i plastikkirurgi. Vi er spesialisert på dette og har utført hundrevis av inngrep og har stor erfaring med å skape en flott skulpturering av kroppen. Vi tilbyr vi en individuell tilrettelagt behandling, og oppfølging med etterkontroll. Dette gir et trygt, sikkert og pent resultat som varer. Våre leger er spesialiserte og flinke, men samtidig har vi en hyggelig atmosfære på klinikken i Oslo. Vi har mange fornøyde pasienter og gode resultater!

 

 

 

 

 

 

Hvem er egnet til å ta en fettsuging (Liposkulptur)?

 

Fettsuging, som ofte også kalles liposkulptur er et vanlig inngrep og er en av de hyppigst utførte kosmetiske inngrep. Ved en skulpturering får vi frem kroppens naturlige former.

 

 • – Er du en av de som liter med å gå ned i vekt til tross for strenge dietter og mosjon? Har du fett på magen, flankene, over ryggen eller lårene som du plager med? Vi hjelper deg med å finne motivasjonen fordi vi fjerner problemområdene.
 • – Er du som de av våre pasienter som er overvektig, men ikke finner motivasjonen for vekttap fordi ingenting hjelper uanset hva du prøver? Vi gir deg en kick-start ved å fjerne større mengder fett. Det vil hjelpe deg med å gjenoprette selvtilliten og motivasjonen til å beholde din nye fine figur. Noen har etterpå fortalt oss at det har forandret hverdagen og gitt mer overskudd, hvilket er flott for oss å høre!
 • – Eller er du en av de som har en nesten normal vekt med områder som plager dem? Noen av de vi behandler har til tross for god helse og et rimelig nivå av mosjon en kropp med uproporsjonale konturer. Dette kan være arvelig og/eller genetisk betinget, og lar seg derfor vanskeligere påvirke av diett og trening. Vi hjelper ved å skulpturere kroppen slik at du får frem den beste figur. Det er vanligvis armer (grevinneheng), ridebukselår, indside lår, knærne, mage, flanker eller ryggen.
 • – Vi har også pasienter som er fornøyde med deres kropp, men sliter med helt spesifikke områder. De har ikke lenger den figuren de hadde og ønsker å få den tilbake.
 • Vi har god erfaring med skulpturering av rumpen. Vi fjerner fett på ridebukselårene, som gir en finere figur. Samtidig tar vi fett på bananafold, noe som gir en bedre grense nedover. I tillegg tar vi på hofte og nedre rygg for å få rumpa til å stå mer frem, slik at du får en finere rumpa og figur totalt sett.
 • – Menn som har brystdannelse.
 • – Vi har også noen som dyrker mye sport og har en lav fettprosent, men for å holde bort alt fettet på for eksempel magen, må de holde et nesten umenneskeligt kosthold. De hjelper vi ved å tynne ut området, slik at de får fremhevet for eksempel bukmuskulaturen.

 

 

Fettsuging med laser kan brukes på de fleste områder på kroppen. Spør oss om du er i tvil.

 

 

 

Hva er fordelene med Smartlipo?

 • – Behandlingen er mindre smertefull enn tradisjonell fettsuging og plastisk kirurgi.
 • – De fleste opplever lite smerter og kort rekreasjonstid, og er tilbake på jobb allerede dagen etter behandlingen.
 • Uten bruk av narkose (lokalbedøvelse).
 • – Du kan gjenoppta normal aktivitet raskt
 • – Arrene blir svært små.
 • – Områderne kan behandles raskt, effektivt og permanent.
 • – Hudoppstrammende effekt med lavere risiko for ujevnheter.
 • – Du ser med garanti en effekt!

 

På kort tid har Smartlipo derfor blitt en svært etterspurt behandling for fettsuging.

 

 

 

Laserbasert fettsuging – et skånsomt alternativ til:

 

 • – Mageplastikk / bukplastikk
 • – Armplastikk
 • – Lårplastikk
 • – Hakeplastikk

 

Disse inngrep krever full narkose, har lang restitusjonstid og krever sykemelding. I tillegg gir de lange arr og smerter etterpå. Ved laser fettsuging med SmartLipo er arrene svært små. Laseren har en effekt på hud sammentrekning, hvorfor disse inngrepene for de fleste er unødvendige. Ved SmartLipo er de fleste på jobb dagen etter og inngrepet har en kortere restitusjonstid.

 

 

 

Inngrepet

Bra roll område kan behandles med fordel.

Hovedinngrepet består av tre ulike faser;
1. Lokalbedøvelse i fettet
2. Fettsmelting  med laser
3. PAL (Power Assisted Liposuction) system som suger det smeltede fettet skånsomt ut for et varig resultat.

Laseren har tilmed en skadelig effekt på de gjenværende fettcellene, som forsvinner gradvis de neste ukene. Laseren varmer opp blodkar, hvorved blå mærker og hevelse blir mindre enn hvis man fjerner fett med vanlig teknik.

 

 

Etterpå

Du trenger ingen sykemelding, og de fleste kan gjenoppta normal aktivitet allerede samme dag. Du vil naturlig nok føle deg noe øm i en periode etter inngrepet, men ikke verre enn at du kan fortsette dagen. Du må vente med trening i 10-14 dage, og bruke et kompresjonsplagg i 2-4 uker etter behandlingen. Plagget er ikke synlig under klær og er med på å forme resultatet. Det endelige resultat kommer gradvis over de neste uker i takt med at hevelsen forsvinner og det opererte område blir mykere og huden trekker seg sammen. Hos mange ser det mer eller mindre normalt ut etter 4-8 uker, hos noen kan det dog gå opp til 6 måneder før huden trekker sig helt sammen. Tiden det tar avhenger av mengden som er fjernet og hvor fort din hud trekker seg sammen (alder og hudkvalitet). Resultatet er permanent i den forstand at du ikke produserer flere fettceller ved en eventuell vektøkning. Det som skjer når man legger på seg, er at fettcellene man har blir større. Derfor vil tendensen til å legge på seg på et behandlet område, være redusert.

 

 

Kvalitetsgaranti

Dette betyr at vi garanterer kvalitet på utført arbeid. Hvis du ikke er fornøyd vil vi vurdere resultatet sammen med deg. Våre leger har bakgrunn i plastikkirurgi og har utført hundrevis av operasjoner, og det er svært sjelden det er behov for å operere på nytt.

Men hvis du ikke er fornøyd, og vi finner at vi kan forbedre resultatet, vil du bli tilbudt en korrigerende operasjon gratis!

Det kan typisk være om det er noen overganger eller mindre ujevnheter som kan forbedres, eller hvis du føler der er tatt for lite. Les mer om kvalitetsgaranti her.

 

 

 

Priser på fettfjerning

Våre priser er rimelige og konkurransedyktige til tross for at vi er spesialister på dette, og du er garantert leger som har bakgrunn i plastikkirurgi. Leger som har gjort hundredevis av disse inngrep og har erfaring med mange forskjellige fettsugingsteknikker. Hvorfor ikke velge plastikkirurgiske leger for et plastikkirurgisk inngrep?

 

Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende konsultasjon!