Hvor på kroppen?

Hvilke områder er vanlige å fettsuge?

 

 

 • Magen: Fettsuging av magen med laser er effektivt. Inngrepet er mer skånsomt sammenlignet med tradisjonelle metoder for å fjerne fett. Mange tar mageplastikk for å få slankere figur. For deg som søker mageplastikk eller bukplastikk kan du være bedre tjent med å fjerne unødvendig fett med laser for å oppnå tilsvarende resultat raskere og uten store arr.  SmartLipo har en effekt på hudsammentrekning slik at de fleste kan unngå mageplastikk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Hoftene / flanker / midje: Selv om mange synes at love handles er sjarmerende, finnes det også mange som gjerne skulle vært kvitt dem. De kan være vanskelige å få bort med trening og ved kosthold. Dette er en behandling som kan fjerne dine «love handles» og gi deg den midjen du ønsker. Som mann får du en mer maskulin figur, og som kvinne får du en mer timeglassformet figur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Ryggputer: Ved fettsuging av ryggputerne står rumpen mer frem og gir en figur de fleste ønsker seg. Fettansamlinger kan fjernes effektivt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Bra-roll og øvre rygg: Fettsuging av ryggputer øvre rygg er effektivt. Fettdepoter under BH-en (bra-roll) kan være vanskelige å bli kvitt. SmartLipo laseren gir en bra oppstramming av huden i tillegg til at fettet suges ut med et bra resultat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Utside lår: Har du problemer med ridebukselår eller generelt mye fett på lårene? Fettsuging av lår ved hjelp av laser gir et jevnere resultat på grunn av oppstramming av huden. Vi kan utføre skulpturering, slik at du får en finere form av rumpen, samtidig med at du får bort den sjenerende fylden på ridebukseområdet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Rumpe: Sliter du med fett på rumpen som er vanskelig å få bort? Vi løser problemet med vår SmartLipo laser. Fettsuging av rumpe ved hjelp av laser er mer effektiv, mindre smertefull og innebærer mindre risiko enn tradisjonell fettsuging. Vi utfører en flott og naturlig tredimensjonal figurforming av rumpen. For en ekstra pris kan vi kombinere med mekanisk løsning av cellulitter.

 

 

 

 

 

 

 

 • Innside lår: Mange sliter med fettansamlinger på lårene. Selv med trening, sunt kosthold og spesialiserte øvelser for å bli kvitt fett på lårene, kan det være vanskelig å kvitte seg med fettet. For de fleste tilfeller er det genetisk betinget. Den mest kjente behandlingen er lårplastikk. Lårplastikk krever operasjon med narkose og opptil 2-3 ukers restitusjonstid etter behandlingen. I tillegg er operasjonen kjent for å gi lange arr. Ved laser fettsuging med SmartLipo er arrene svært små. Laseren har en effekt på hud sammentrekning hvorfor det for de fleste er unødvendig med lårplastikk. Og de kan få det ønskede resultatet med denne skånsomme metoden.

 

 

 

 

 

 

 

 • Knær: Fettsuging rundt knær er effektivt. Det kan utføres på innsiden av knærne eller over knærne. For en ekstra pris kan vi kombinere med mekanisk løsning av cellulitter på forsiden av lårene (over knærne).

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Hake: Fettsuging av hake er svært effektivt. Vi klarer ofte at få definert vinklen mellom halsen og haken, som ofte mangler, når man har fettansamling på haken. Dersom du har vurdert hakeplastikk kan fettfjerning med SmartLipo være et enklere alternativ for deg. Hakeplastikk gir ofte lange arr og lang restitusjonstid. Ved laser fettsuging med SmartLipo er arrene svært små og de fleste er på jobb dagen etter. Laseren har en effekt på hud sammentrekning hvorfor det for de fleste er unødvendig med hakeplastikk.

 

 

 

 

 

 

 • Overarmer: Har du kraftige overarmer eller generelt for mye fett i armene? Vår SmartLipo laser løser problemet med «grevinneheng». Du kan se bilder av resultater vi har skapt hos pasienter med dette problemet når du er på konsultasjon. Da laseren har hud oppstrammende effekt er armplastikk unødvendig for de fleste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Brystreduksjon menn: Brystreduksjon hos menn utføres ved at fettvev og noe av brystkjertelvevet fjernes med laser fettsuging. Det er en effektiv og skånsom behandling for mannlig brystutvikling (gynekomasti).
  Den nye teknologien for fettfjerning med laser er mer effektiv, mindre smertefull og innebærer mindre risiko enn tradisjonell fettsuging.

 

 

 

 

 

 

Se våre priser her.