Figurforming med laserteknologi

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Ofte er det ikke kun èn ting vi er misfornøyde med på oss selv, og ofte forsvinner ikke problemområdene ved trening. Dette er frustrerende for mange kvinner og menn. Som Nordens første spesialistklinikk innen moderne laserteknologi tilbyr vi deg et kompetent personal-team med spisskompetanse innenfor området figurforming, som kan garantere deg et perfekt og profesjonelt resultat.

 

Smartlipo er framtiden innen fettfjerning og figurforming. Bivirkningene er få når vi utfører behandlinger innen figurforming og det er en betydelig mindre risiko enn tradisjonell fettsuging. Her på Klinikk Kontura kan du få utført figurforming til overkommelige priser, trygt, skånsomt og nesten smertefritt, utført i harmoni med områdets høyeste standarder.

 

Operasjonen foregår med lokalbedøvelse, uten narkose, og inngrepene er så små at du tross litt ømhet fint kan fortsette dagen på kontoret eller hjemme. Det er med god grunn vi trygt kan anbefale våre behandlinger innen figurforming. Vi har også høyt fokus på deg som pasient i tiden etter behandlingen. Det er svært lite risiko, men for oss er din sikkerhet og helse viktigst.

 

Figurforming – En forholdsvis ny, men godt forsket behandling

Figurforming er en behandlingsform som oppsto på slutten av 70-tallet. Den franske legen Gerard Illouz fant en metode for å fjerne fettvev, uten at det kom tilbake. Dette ble kalt for liposkulptur (liposuction). Tidlig 80-tallet begynte amerikanere og nordmenn å utforske og videreutvikle behandlingen som i dag kalles for figurforming.  Det har skjedd enorm utvikling fra 80-tallet til nå idag. Figurforming i dag utføres ofte via laser hvor formålet er å destruere fettvevet før det suges ut.

 

Hos oss i Klinikk Kontura vi opptatt av 3 grunnleggende kjerneverdier i våre tilbud innen figurforming

 

Kvalitet

Klinikk Kontura er Nordens ledende spesialklinikk innen laserbasert fettsuging og figurforming. Våre leger er blant de som har utført flest behandlinger innen figurforming i Norge. Vi har til enhver tid tilgang til det aller siste av maskiner og metoder innen figurforming. Vi driver en kontinuerlig videreutvikling av SmartLipo-metoden i samarbeid med internasjonale spesialistmiljøer.

 

Estetikk

Vi individualiserer alltid behandlingen innen figurforming. Vi jobber for å oppnå et estetisk og naturlig resultat uansett om du er normalvektig eller overvektig. Vårt syn på figurforming er at det er grenseområdet hvor kunst og vitenskap møtes.

 

Trygghet

Hos oss er du i sentrum. For oss er det viktig at du er trygg både før og etter behandlingen. Det er viktig for oss at du får avklart alle dine spørsmål. Vi tilbyr derfor konsultasjon før behandlingen.

 

Sammenlignet med tidligere figurforming er dagens behandling forholdsvis skånsom. Du vi ikke behøve narkose underveis, men det er normalt at kroppen føler seg øm de første dagene etter behandlingen. Våres personale gir deg grundige instruksjoner i hva du må foreta deg etter behandlingen.

 

Klinikk Kontura har siden etableringen vært en ledende aktør innen figurforming og fettfjerning med laser i Norge, og samarbeider løpende med internasjonale spesialister på feltet. Alt utstyr vi benytter oss av er toppmoderne for å oppnå de beste resultatene som mulig.

 

Ønsker du å vite mer om figurforming og hva vi kan gjøre for å hjelpe deg, kontakt oss i dag med kontaktskjemaet nederst på siden eller ring oss på 920 79 998 for en gratis og uforpliktende konsultasjon med en av våre dyktige medarbeidere.