Brystreduksjon menn (gynekomasti / mannebryst)

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Brystreduksjon hos menn utføres ved at fettvev og brystkjertelvev fjernes med laser fettsuging. Det er en effektiv og skånsom behandling for gynekomasti (mannlig brystutvikling).

 

Brystreduksjon for menn er en behandling som blir mer og mer benyttet. Tidligere har ikke dette vært et tema hos menn, men de siste årene ser vi omsider at trenden snur. Og hvorfor ikke, spør vi?

 

Fra naturens side er vi alle utstyrt med fettdepoter på kroppen. Fordelingen av disse er bestemt av kjønn og arvelige faktorer. Dette avspeiles også i typiske områder som menn og kvinner ønsker fjernet. SmartLipo kan brukes til blant annet brystreduksjon hos menn. Denne nye teknologien for fettfjerning ved hjelp av laser er mer effektiv, mindre smertefull og innebærer mindre risiko enn tradisjonell fettsuging.

 

Det er med andre ord mange fordeler med laserbehandling for brystreduksjon. Du kan belage deg på å kunne ta del i dine vanlige gjøremål allerede dagen etter behandling er utført.

 

Fyll ut skjema for Gratis Konsultasjon for mannebryst, eller les våre nettsider eller brosjyre for å få mer informasjon om brystreduksjon for menn.