5 grunner!

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

….til å velge oss!

 

Hvorfor velge oss?

 

Hos oss får du god teknologi i de riktige hendene til den beste prisen!

 

 

 

  1. 1. Beste teknologi: SmartLipo er en permanent måte å fjerne fett og gir en bedre hudoppstrammende effekt enn tradisjonell fettsuging. Risikoen for ujevnheter er mye lavere. Laserbasert fettfjerning er mer skånsomt og mindre smertefull og har til og med en kortere rekreasjonstid (de fleste er på jobb dagen etter)!
  2. 2. Vi tilbyr vår helt egen kvalitetsgaranti. De fleste av våre pasienter er svært fornøyde (les mer her). Men hvis du ikke er fornøyd, og vi finner at vi kan forbedre resultatet, vil du bli tilbudt en korrigerende operasjon gratis! Les mer her.
  3. 3. Våre priser er rimelige og konkurransedyktige til tross for at vi er spesialister på dette, og du er garantert leger som har bakgrunn i plastikkirurgi. Leger som har gjort hundredevis av disse inngrep og har erfaring med mange forskjellige fettsugingsteknikker. Hvorfor ikke velge plastikkirurgiske leger for et plastikkirurgisk inngrep?
  4. 4. Våre leger samsvarer med dine forventninger. Vi er realistiske og ærlige om hva du kan forvente, så du vet hva du går til. Det er kroppen din og du har rett til å bli riktig informert.
  5. 5. Vi skaper et naturligt resultat. Om du er overvektig eller normalvektig, fjerner vi dine problemområder og skaper et estetisk resultat som passer naturlig til kroppen din.

 

Er du utenbys kunde, kan du lese mer om vår tilbud til deg her!

 

Velkommen innom til en gratis konsultasjon!